שלום 2 שאלות

rnan

New member
שלום 2 שאלות

1 איך אני יכול בצורה הכי קלה לאבטח את ה WEB SERVICE שלי ז"א שרק APP יוכל להריץ אותו ולא איזה משתמש מבחוץ שייריץ את ה URL 2 האם DATASET יכול לאחסן נתונים מסוג שונה (אני כמעט בטוח שכן אבל אין לי כח לחפש....)

לגבי שאלה 1

תצור בClass, WS שיורש מSoapHeader למשל כך:
public class Authenticator: SoapHeader​
בClass הזה תגדיר איזה משתנים שאתה רוצה לאבטחה, למשל:
public string UserName ; public string Password ;​
בClass של הWS תצור מופע של Class האבטחה:
public Authenticator sHeader ;​
מעל כל WebMethod שאתה רוצה שתהיה מאובטחת תוסיף:
[SoapHeader("sHeader",Direction=SoapHeaderDirection.InOut| SoapHeaderDirection.Fault)]​
ועכשיו לפני כל פעולה אתה יכול לבדוק את הUser ואת הPassword :
if (sHeader.UserName == "blabla" && sHeader.Password == "Password")​
הפעולות האלה כולן נעשות בWS. עכשיו באפליקציה שלך בכל מופע שאתה מגדיר לWS אתה צריך לאתחל את אובייקט האבטחה:
WebServiceClass.Authenticator Auth = new WebServiceClass.Authenticator(); Auth.UserName = "blabla"; Auth.Password = "Password"; WebServiceClass.AuthenticatorValue = Auth;​
עכשיו בכל גישה שאתה ניגש במופע הזה של הWS לפונקציות אתה ניגש גישה מאובטחת. בהצלחה!

rnan

New member
היי דיסטרקטור , מה שלומך

תודה חבר נ.ב. שלחתי לך מייל לפני יומיים לפרטי... אבל שוב , עזרת לי מאוד תודה

rnan

New member
../images/Emo7.gif אני משתמש ב 2003

ואין שם את ה soapheader

rnan

New member
את זה מצאתי הבעיה זה פה

WebServiceClass.Authenticator Auth = new WebServiceClass.Authenticator(); הוא לא יודע מה זה WebServiceClass מה ה NAMESPACE שלו ????????

rnan

New member
דיסטרקטור

לא עובד לי אחי, הכל בסדר חוצ משורה אחת שמסרבת להתקבל אם תוכל תתקשר אלי בבקשה 0506783827 רועי

rnan

New member
אחי הצלחתיייייייייייייי

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה

rnan

New member
אם אני זוכר נכון יש איזה פקודה

שיהיה CACHE על מנת לייעל את מעבר הנתונים בין ה CLIENT ל WEB SERVICE

rnan

New member
היי דיסטרקטור , שאלה

1 ) האם הנתונים שעוברים כאן , גם מוצפנים ? ( בתצורת ה XML שלהם ???) 2) במהלך התוכנית אני פונה הרבה יחסית ל DB ונראה לי שעבור כל מופע של ה WS , ישנו אימות מחדש ( בדוק , לא "נראה לי"), השאלה שזה דיי מאט את כל מעבר הנתונים , בגלל ההצפנה הראשונית עבור כל אובייקט אני לא רוצה להשתמש ב WEB CACHE , כי הוא נותן לי נתונים לא נכונים לפני שה TIMEOUT מסתייים, הוא שומר את הנתונים עד ל TIMEOUT , ואם אני מעדכן DB אז הוא מחכה עד שהזמן יעבור וזה בעייתי , כי אני רוצה לראות את השינויים עכשיו!) בקיצור איך אני גורם ליותר מהירות 3)איך לעזזל (!!!!!!) אני עושה DEBUG ל WEB SERVICE ??? כי הרי כרגע אני תמיד מעלה את ה WEB SERVICE לשרת אבל לפעמים אני רוצה לעבוד מקומית על ה DB שנמצא ב INET PUB אבל הוא לא נותן לי , ז"א שכל פעם אני עושה COMPILE ל WEB SERVICE ומעלה אותו לאתר שלי , אבל אז אנילא יכול לעשות DEBUG אני רוצה להגיד לתוכנית : " כרגע בשביל ה DEBUG , אל תעבדי מול ה DB שנמצא ב אתר אלא מקומית???)

rnan

New member
היי ג'סטין

אחלה כתבות , נעזתי הרבה ב דיסטרקטור אבל משום מה נראה לי שהקטע של כל פעם בניית מופע חדש של ה WS ובדיקת אימות ססמא , דורש הרבה זמן יחסית מה WS שישלח תשובה בחזררה ל CLIENT למרות שאני משתמש ב CACHE WEB SERVICE האם אין דרך להאיץ מעבר הנתונים ?

למעלה