שלום תרמילאים!

שלום תרמילאים!

מקווה שאוכל להיעזר קצת בכם ובאנשי הפורום שמטיילים הרבה. אני מעוניינת בקרוב לצאת למסע שביל ישראל- של כחודש ימים. לבד. משהו כמו לקחת טרמיל, מקל ופשוט ללכת. להיות סוג של שורד טבע. לקחת את המינימום ולהיסתדר עם מה שיש. מה הייתם ממליצים לקחת -שבאמת הכרחי וחשוב- בלי עודף של דברים. די בונה על לינה בטבע, או מקסימום להיעזר במלאכי השביל. עקרונית, אני מעוניינת לטייל לבד ולהיות כמה שיותר עם הטבע והנוף. הצעות? הערות?הארות? הכל יתקבל בברכה. נ.ב. זו הפעם הראשונה שאני מגשימה חלום של שנים. אז אין לי ניסיון כלל. הדבר היחיד שאני יכולה לאמר הוא -שאני לא מפונקת.. תודה לכם!

זמי

New member
אז ככה

ראשית כושר גופני- בלי כושר מתאים וסיבולת יהיה קשה. בלי לבנות את הגוף יש סיכוי גדול לשלפוחיות ומתיחות. ציוד- כנסי לפורום "ציוד" כאן hike.co.il וקראי מה צריך. יש הודעה ברורה לגבי ציוד לשביל.אין קיצורי דרך בציוד מתאים. תוכלי גם לקרוא כל מה שקשור לשביל ישראל בפורום שביל ישראל באותו אתר. מפות- חפשי ספר אדום על שביל ישראל בחנויות.

נברא

New member
היי מודעת לסכנות שבדרך והערכי בהתאם

ובפרט לסכנות האורבות מצידם של ההולכים על שניים. אל תזלזלי בזה, את עשויה לשלם מחיר יקר בעבור השאננות. היזהרי לבל תתייבשי או תלקי בהיפותרמיה, היזהרי מלקחת עליות מצוקיות שאי אפשר להשלימם וגם אי אפשר לרדת חזרה. היזהרי מסכנת שטפונות (לינה בוודיות מועדים בעונות מועדות). תכנני היטב והיערכי לכל מכשול. כדאי אולי שתכנסי לזה בהדרגתיות, כך תסתגלי טוב יותר לתנאים החדשים.

למעלה