שלום תענו לי פליז

שלום תענו לי פליז

רציתי לדעת ככה בשביל השקט הנפשי עם בסוף דוסון יהיה עם גואי או לא? ואם פייסי יגמור את הסדרה עם אנדי או לא? אנא בתשובה להודעה הזאת שימו סימן שלספולייר בשביל אלה שעוד צופים בזה בערוץ 10 תודה

shoko79

New member
../images/Emo58.gif אז ככה ...

למרבה הצער (שלי לפחות) ,התסריטאים החליטו שג'ואי תבחור בפייסי ,בשני פרקי הסיום של הסדרה . לגביי אנדי ,גם כאן אין בשורות טובות: מרדית' מונרו (השחקנית המצויינת שמגלמת אותה ) ,בחרה לפרוש מהסדרה 8,10 פרקים לאחר תחילת העונה הרביעית ,כדי להתמקד בפרויקטים אחרים. אנדי תחזור לטקס סיום התיכון בסוף אותה עונה להופעה אחרונה בסדרה. בזמנו היו שמועות שמרדית' תחזור לעונה האחרונה של הסדרה(השישית במספר),ויצוותו אותה שוב עם פייסי. היא צילמה כמה סצינות לפרק האחרון של הסדרה,אבל הסצינות שלה נחתכו בעריכה ולא שודרו כלל !!! (אפשר למצוא אותן רק בגירסת ה-DVD של דוסון קריק)

shoko79

New member
../images/Emo58.gif

דוסון לא יהיה עם אף אחת.... הוא יעבור ללוס אנג'לס ויהפוך למפיק טלוויזיה

אוי

איזה באסה שדוסון ככה נשאר לבד למרות שדיי הפסקתי לראות את הסדרה כי היא משודרת בשעה נוראית ואף פעם לא יוצא לי חבל לי על המתבגר המיוסר הזה שנראה למען האמת כמו בחור בן 30 ועל הגיגיו הפסיכולוגים שגם בן אדם בו30 לא תמיד מבין אותם ואחרי זיוני השכל איך היא מתה ולמה? נ.ב סליחה על השאלות ועל ההטרדה ותודה שאתם עונים לי

למעלה