שלום תנועת חופש

שלום תנועת חופש

אני אסף, ואני מעלה כאן נושא שמקווה שתייחסו אליו ברצינות לפני כמה ימים , בעקבות פתיחתה של חנות לממכר בשר חזיר במרכז העיר נתניה, מועצת העיר החליטה על חקיקית חוק זר עירוני האוסר מכירת חזיר במרכז העיר, אתם תנועת חופש, אתם דוגלים בחופש מדת אתם אלו שאקטיביסטיים, אני מזמין אותכם להפגין בנתניה, מול מועצת העיר או מול בניין העייריה, כמחאה על חוק זה. כולי תקווה שכך תעשו, ואני אשמח להצטרף להפגנתכם. בתודה מראש אסף

very VIP

New member
נתניה איזור די מרוחק :)

אך אשמח לעשות ככל יכולתי ע"מ לבוא ולהפגין. איפה ומתי מתקיימות הפגנות? האם הן מאורגנות?

טרף טרף

New member
זה לא רק "אתם" בחופש

כולם צריכים להיות אקטיביים, כלי מי שרוצה חופש מדת וחופש דת במדינה. כפי שכתבתי האינטרס להילחם בכפיה הדתית לא צריך להיות רק של יהודים חילונים אתאיסטים שחברים ב"חופש" ו"דעת אמת" אלא של כל מי שלא רוצה שנהפוך למדינה אורוולית בסגנון "1984"

Lucy Wiggin

New member
אני אוהבת את ה'אתם' הזה.

כמו שבכל פעם שיש ידיעה על עוול לנשים, מזדעקים הטוקבקיסטים 'איפה הפמיניסטיות??!!' כאילו שיש עדרים של פמיניסטיות ואתאיסטים שרק מחכים להתגייס להפגנות מסוג זה.רוצה הפגנה - תתכבד ותארגן אותה.

לי אין אמצעים, לא אין את הכסף

לארגן את זה, אני את החבורת שלי בתנועת נוער שינוי כבר סיימתי, אם הייתה תנועת נוער שינוי, הייתי מעלה את זה בפורום ואני בטוח שאני והתנועה היינו מפגינים שם, ואפילו האמת לא הייתי פונה אליכם, כי מבחינתי זה היה מספיק, אבל מה לעשות, תנועתי כבר לא קיימת וכו, פניתי גם לפורום שינוי, אבל גם שם לא נענו לקראתי. וחבל מאוד שתנועה כמו מפלגת שינוי שחורטת על דגלה את המלחמה בכפיה הדתית לא מעלה יוזמה להפגין שם. בקור ביש בחירות מוניצפליות בנתניה, ואני לא ממש רואה איך שינוי תגרוף קולות.

לא,

אבל אני לא רואה את הקשר, הלכתי למצעדי גאווה קודמים. ואפילו הזמנתי את הצבעים שלנו לעשות מצעד גאווה בנתניה.

Lucy Wiggin

New member
הקשר הוא

שאם אתה לא תומך באוכלוסיות מקופחות אחרות, לא יתמכו בך.

למעלה