שלום + תלונה שלום ! אין לי חיים !
ס סוודרית New member 17/6/07 #2 נו יופי ... הייתי בטוחה שאני בפורום אחר העייפות ... כן כן תמחקו ומיד !
זאדק הערס הפולני Active member 18/6/07 #1 שלום ? אז אין שלום כי החמאס בפת(א)ח../images/Emo6.gif ואין לך חיים ?? אני מכיר איזה חיים אחד .. לשדך לך אותו ?!? ../images/Emo3.gif
שלום ? אז אין שלום כי החמאס בפת(א)ח../images/Emo6.gif ואין לך חיים ?? אני מכיר איזה חיים אחד .. לשדך לך אותו ?!? ../images/Emo3.gif
T TEPELA New member 18/6/07 #6 ../images/Emo207.gif למה אין גברים שווים בעולם??? או- על איזה כוכב הם נמצאים...? מישהי, אם תדעי תתשובה- פקססי לי!
../images/Emo207.gif למה אין גברים שווים בעולם??? או- על איזה כוכב הם נמצאים...? מישהי, אם תדעי תתשובה- פקססי לי!
מ מ י ש ה י20 New member 18/6/07 #7 ../images/Emo12.gif למה את שואלת דווקא אותי? וד"א, יש. צריך רק למצוא אותם...
מ מ י ש ה י20 New member 18/6/07 #9 מידיעה אני מכירה הרבה גברים טובים שכל עוד האישה שאיתם לא תהיה שתלטנית ומפונקת, הם ימשיכו להיות באמת שווים (כמו שהיא אומרת)
מידיעה אני מכירה הרבה גברים טובים שכל עוד האישה שאיתם לא תהיה שתלטנית ומפונקת, הם ימשיכו להיות באמת שווים (כמו שהיא אומרת)
זאדק הערס הפולני Active member 18/6/07 #1 לא נכון .. אין חלאס .. נאדה שומדבר ! נגמרו סופית .. כל מה שנשאר עכשיו זה כל המכוערים כי כל הטובים או תפסים או פייגלעכס ../images/Emo3.gif
לא נכון .. אין חלאס .. נאדה שומדבר ! נגמרו סופית .. כל מה שנשאר עכשיו זה כל המכוערים כי כל הטובים או תפסים או פייגלעכס ../images/Emo3.gif