שלום...תכירו...
זה מושון
פרסי מעורב (לדעתי מעורב עם אנגורה) עין כחולה ועין ירוקה. אימצנו (יותר נכון קנינו) אותו לפני כחודש וחצי מחנות חיות בבת ים. בכלוב הוא היה יחד עם עוד חתולה בדיוק כמוהו - לבנה, עין כחולה ועין ירוקה. אבל קטנה ממנו בהרבה !! ממש פיצית. מושון היה נראה ענק לידה. המוכרים טענו שהיא אחותו ושהם בני שנה והם גדלו ביחד בבית של רוסים שחזרו למוסקווה או משהו ונאלצו להפרד מהם. המוכרים עשו מאמצים לשכנע אותנו לקנות אותם ביחד ועשו לנו "דיל". ניסיתי לשכנע את דודה שלי שתאמץ אותה כי כאב לי להשאיר אותה שם. לא הלך לי. מושון כבש את ליבו של בעלי והחלטנו לקחת אותו. קנינו גם כלוב ,אוכל וחול ועוד כמה דברים. אני טענתי שמושון לא נראה בן שנה לא במראה ולא התנהגות (וגם לא לפי השיניים). לקחתי אותו לבדיקה כללית אצל הויטרינרית שלנו והיא צחקה ואמרה שלהערכתה הוא בן 4 בערך.... זה לא שלא היינו מאמצים אותו,אבל למה לשקר ? לפני כשבוע וחצי דודה שלי מתקשרת אלי ומבשרת לי שהיא הייתה בחנות וקנתה את החתולה הלבנה (אחות של מושון) והיא ממש כבשה אותה. לדודה שלי נאמר שהיא בת שנה ו- 4 חודשים. דודה שלי לקחה את החתולה לבדיקה ומסתבר שהיא בכלל בת 6 + !! ושיש סיכוי שהיא האמא של מושון... כולי זעמתי על המוכרים השקרנים, מה גם שהחתולה הייתה במצב לא משהו בכלל. נפלה בבית מדהים לשמחתי ! זה הכל, אנחנו מאוהבים קשות במושון
זה מושון