שלום, תכירו - נעים מאוד.

Yaniv-DC

New member
שלום, תכירו - נעים מאוד.

קוראים לו דיויד שרבט (david charvet). הוא שיחק במשמר המפרץ. הוא שווה. הייתי נותן לו את העונג להכנס איתי למיטה. הוא החליט שהוא זמר. הוא הוציא שיר - Leap of Faith. מומלץ לגשת לאודיו גאלאקסי/קאזה הקרוב למקום מגוריכם. בשמיעה הראשונה זה חמוד, החל מהפעם השנייה זה ממכר, אז תזהרו. זה מסוג השירים שגורם לחשוב "כמה חבל שאין יותר עופר נחשון וקופסת הלהיטים" , כי בלי זה הוא יתפספס. אה, וכמובן בתמונה תוכלו לראות איך הוא נראה כשהוא מופיע. רק דבר אחד שחבל נורא - למה לעזעזל הוא לבוש?

Unicorn Fairy

New member
טוב...אז כאחת שאוהבת בנים & בנות...

נתייחס לחלק הסטרייטי שבי שניה.... ואני אגיד מה דעתי עליו... איייייייייייייייייייכס הוא נראה כמו בחור ממוסחר לתלפיות שמישהו מרט לו, לא רק את השערות אבל גם את המוח... העיניים שלו בולטות והוא נראה רעעעעעעעעע! דר"כ...ואני מקווה שזה לא מפריע לשינאקומה....הנה התמונה העדכנית שלו
אי אפשר להשאר אדישים...הא? (אני יודעת שהאיכות לא משהו....)

Yaniv-DC

New member
מה רע בממוסחר?

ואיך בדיוק את יודעת מה קורה לו במח? שלך נראה לי לא כל כך מתפקד. ואפשר, אפשר להשאר אדישים.

xanadu

New member
אפשר בהחלט להישאר אדישים

ואף מפוהקים. יניב, ממך ציפיתי ליותר. מה זה גוש חמאת הבלו בנד הזאת? צו צו צו לך

Yaniv-DC

New member
זה גוש חמאה שהיה גם

במשמר המפרץ וגם ומלרוז פלייס, ואתה לא

Yaniv-DC

New member
נעלב לא.

רואה אותך כחלק מהתאור של מרמלד בקטע ההיפותטי של "באים גולישם שלכו תדעו מאיפה הגיעו" - בהחלט כן.

Yaniv-DC

New member
לא, מה פתאום. אני לא מזלזל באף אחד.

לעיתים קצת בז, אבל לא יותר מזה. הת´ המודגשת היתה כי מרמלד כתב בהודעתו פעמיים ט´... והוא הודה לי לא מזמן על כך שהפסקתי לתקן אותו. אז זו הייתה דרכי לתקן מבלי לתקן

xanadu

New member
תמהתני עלייך, מאי

ג´יימס מרסדן? אני רואה שלירוי משפיע עליך יותר מדי. אם גם את תתחילי כמוהו בפטיש לנתי רביץ, אני לא אחראי למעשיי.

למעלה