שלום! תחקיר בטחוני

GODnapoleon

New member
שלום! תחקיר בטחוני

יש לי תחקיר בטחוני ב20 ויש לי שאלה קטנה שקשורה וגם לא קשורה אז ככה בתחקיר אני חותמת שאני לא נוסעת למדינות מסוימות אז רציתי לדעת אם רוסיה ברשימה וגם מה אני עושה נגיד ויש לי כרטיסי טיסה כבר? אני יכולה לקבל אישור מיוחד ?

varui

New member
נושא רגיש

אני הייתי מציעה לך לשאול אותם אם יכולה לטוס לפני גיוס שלא יגחו פיתאום שאת היית במדינה שאת לא היית אמורה להיות בה ואני רוצה לדעת למה אסור לטוס לרוסיה היא לא כל כך מסוכנת אבל מדינות כן מסוכנות וכן להם מותר לטוס את סיקרה ביטחונית אני ראתי לפני כמה שנים

pokemonq

New member
למיטב ידיעתי.... לא!

המדינות שאסור הן מדינות בעלות אוריינטציה מוסלמית... למשל, מרוקו... אבל אל תתפסי אותי במילה (אני לא זוכר שרוסיה הייתה בין המדינות שאסור, אני 99% בטוח שלא...)

GODnapoleon

New member
אתם חושבים זה בעיתי?

אני בסך הכל רוצה לטוס פעם אחת לפני הגיוס? זה יהיה בעיתי להוציא אישור?

GODnapoleon

New member
חחח אני לא קשורה למודיעין

אני בתקשוב ומה אני יכולה כבר להגיד? " אני רוצה לטוס לרוסיה אבל אסור אז מה אני עושה ?"

Tesseract

New member
חח, לא..

ההודעה שלי הייתה מיועדת לפרוטגוניסט. לא הבנתי למה הוא חשב שאת קשורה לחמ"ן. הבלבול נבע מזה שפרסמתי את ההודעה דקה אחרייך, ולא הספקתי לקרוא את שלך.

מוריקה

New member
עמית אממ אני לא זוכרת שהיא אמרה

לי את רוסיה ברשימה... כמעט בטוחה... אויל זה תלוי איזה תחקיר היא עוברת ולאיפה?

sweet fairy

New member
למה אסור לטוס לחו"ל לפני גיוס

אפילו למדינות עם אוריינטציה מוסלמית??

אני כן זוכר.

וזה הי היום בבוקר, אז ככה שזה די טרי.
ותחקיר זה כללי לכולם.

מוריקה

New member
חמודה , היא אמרה לי בתחקיר

שאמנם אני חותמת (למרות שלא זכור לי רוסיה ברשימה אבל תבדקי) אבל אני יכולה לקבל אישור לטוס לא יהיה שום בעיה...

Krishi

New member
יש מדינות שאסור, ויש שצריך אישור

ויש שאפשר לטוס אליהן חופשי. אני לא יודע אם זה תקף בכלל לתקופה שאת מלש"בית עוד.. אבל בכל מקרה, המדינות שצריך אישור מיוחד בשבילהן זה רוסיה אוקראינה ושאר ארצות ערב שכן יש לנו יחסים דיפלומטיים איתם. בדרך כלל אין בעיה להשיג את האישור הזה (אלא אם את מרגלת ועלו עליך
) אבל יכול להיות שזה יקח זמן אז תגישי בקשה מראש (נגיד, חודשיים) אם יש לך כבר את הכרטיסים שווה לציין את זה אבל קחי בחשבון שאם איכשהו יקרה מצב שלא יאשרו לך אז די נדפקת עם הכרטיסים... חח..

למעלה