שלום - תאורייה!

moria3

New member
שלום - תאורייה!

מחר אני רוצה לעשות תאוריה (נא לא להסיק מכאן את רמת ידיעותיי בנושא...) בחולון... לא שילמתי כלום ואין לי שום טופס ביד (מלבד טופס ירוק...), בתקווה ששם אפשר לשלם ולהסדיר הכל.. האם סביר להניח שתקוותי תאבד? צריך להביא עוד משהו מלבד עט, גוף, וכסף? תודה!

almogas

New member
tאני לא הייתי ממהר..

אני במקומך הייתי מחר הולך ומסדר תתשלומים וכל ורק אחרי זה הולך לעשות תאוריה כאילו יום אחרי.. אבל בכל זאת תנסה.. תקום מוקדם תביא את הטופס הגרה תילך לדואר באיזור ותשלם ואז תילך לעשות בהצלחה

תשובות

את חייבת לשלם לפני הכל אגרה בסך 116 ש"ח נכון להיום.. את הטופס לאגרה את יכולה לקבל בדואר היכן שמשלמים עליה.. לגבי הטופס הירוק- ברור לך שאת צריכה למלא אותו ע"H אופטימטריסט וע"י רופא המשפחה.. וצריך להביא למשרד הרישוי כובע מיים ואישור הורים... (סתם רק עט ואת עצמך..) בהצלחה

moria3

New member
ואם אני בן, אני צריך להביא כובע או

שאפשר להסתפק עם כיפה?

כיפה זה אחלה..

לא רק לתיאוריה- לכל דבר

moria3

New member
הבעיה היא

שכל החברים שלי אמרו לי שהמורה צריך להביא איזשהו טופס לפני שאשלם בדואר! אולם לא קיבלתי שום טופס ובכל זאת קיבלתי הוראה לעשות תאורייה ממנו!

adidas88

New member
אז תבקש טופס

תגיד לו שאתה צריך טופס תשלום אגרה הוא בטח שכח בהצלחה

moria3

New member
לכל אלה שעלולים להתלבט כמוני -

טופס אגרה יש גם בדואר שליד משרד הרישוי בחולון! בהצלחה!

Dror Ha

New member
נצל"ש תאוריה

כתוב בספר לימוד של התאוריה ככה - לנוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים מותר להסיע עד 2 נוסעים רק אם יושב לצידו "מלווה". עכשיו מה העניין ? זה לא אמור להיות ככה ? - - אם יושב לצידו מלווה אז מותר לו כמספר המקומות ברכב ולא עולה על 8 (דרגה 2), ואם לא יושב לצידו מלווה - מותר לו להסיע רק עד 2 נוסעים. ?

מתן1002

New member
כנראה לא הבנת את הניסוח

ככה אמור להיות כתוב לך : '' נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי, לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה. ''

shame on you

New member
הוא צודק, ככה היה כתוב

גם לחברה שלי היה את הספר הזה (כחול של הוצאת הצבי, נכון?) ושם קראנו את המשפט הזה בדיוק. ההוצאה טעתה. (הם מטומטמים אגב, יש להם מלא שגיאות כתיב ודקדוק וניסוח). מה שנכון זה מה שרשם מתן בהודעה הנ"ל שזה מה שרשמת אתה (דרור) בהודעה שלך.

למעלה