רקע, בנוגע לשאלתך? [בעניין הזוגיות]. הבעיה שאני כרגע רואה היא בעיית המחויבות שלך ועד כמה את מסוגלת להתחייב, אבל כדי שאוכל לענות ביתר דיוק- אני זקוק למעט רקע. תודה מראש.
אני מרגישה שאני מוכנה. אני טיפוס אמין ונאמן (תמיד היתי כזאת) אני מאוד רוצה זוגיות, במיוחד בתקופה האחרונה ואני מרגישה בשלה לכך (לפחות לנסות קשר) מבחינת רקע זוגי- אין לי הרבה ניסיון.. - למעט חבר בתיכון וכמה פגישות עם מישהו בצבא. יש לי קצת רתיעה מגברים וחוסר בטחון בהם.. אבל זה בקטנה פעם זה היה בצורה משמעותית. אומרים לי שאני נראית טוב אבל אף אחד לא ממש מתחיל איתי.. זהן, פחות או יותר. תודה מראש
שאת מוכנה לחיות עם בן זוג. הרתיעה שלך מגברים יכולה ליצור בעיה, אם כי היא לא מהווה גורם מכריע. מה שכן מהווה גורם מכריע הוא התיזמון ואופן הפעולה שלך. מה את עושה בשביל שתיהיה לך זוגיות? האם את מסוגלת לקום ולהכיר אנשים- בני זוג פוטנציאליים? אכן, זו שאלה קשה במיוחד. נסי לחשוב על זה קצת, וכשתיהיה לך תשובה מגובשת כתבי אותה כאן בבקשה. אולי דרכה נוכל להבין את ה'בעיה', כי מבחינת מה שאני רואה אין בעיה כזו כלל וכלל [מלבד מה שציינתי קודם, בעיית הגישה]. שבוע טוב