שלום, שמי שפרה.

שלום, שמי שפרה.

ואני לא רואה את זה שקוראים לי ככה כמשהו שנותן לכם זכות לצחוק עליי. פעם הייתי הילדה הדחויה בגן, ועכשיו אני סתם דחויה. אף אחד לא אוהב אותי. אף אחד לא משחק איתי. כשאני חוזרת הביתה לבד ומשעמם לי אני חושבת על כל מיני דברים שישנו את העולם, ייעשו אותי חשובה ואולי מישהו יסכים שאני אשחק איתו. אני קוראת לכם, לתרום לאגודה לילדים שאף אחד לא רוצה לשחק איתם, אולי ביחד ננצח את הסרטן. ואם לא, לפחות ניסינו. ויהיה לי כסף. עברה שנה. שלום, שמי שפרה, ואני עדיין לא רואה את זה שקוראים לי ככה כמשהו שנותן לכם זכות לצחוק עליי. אף אחד לא אוהב אותי. אף אחד לא מסכים ללכת איתי הביתה או לשבת לידי על המדרגות. כשאני הולכת הביתה לבד, אני חושבת על דברים שישנו את העולם. תודה לכם על כל התרומות, בזכותכם הצלנו כמה נפשות אבודות. המשיכו לתרום, ביחד ננצח את הסרטן. עברו עשר שנים. שלום, שמי שפרה. אני אדם בוגר. נכנסתי אליכם לפורום וחשכו עיניי. מהילדה שאף אחד לא רוצה לשחק איתה, גדלתי להיות הילדה שאף אחד לא רוצה לשבת לידה, ואף אחד לא אוהב אותה. אבל מצאתי עבודה. אני כותבת לבריטני ספירס את המוסיקה, ואני נעלבתי. יש לי לב. גם אם אף אחד לא רוצה לשחק איתו (ואיתי), יש לי לב, וגם אני בנאדם. מה אתם חושבים, שלאנשים דחויים אין רגשות? אתם מגעילים אותי. המוסיקה שאני כותבת באה מעומק ליבי, לעזאזל, כולכם יכולים לקפוץ לי אם זה לא מה שאתם חושבים. יש לי לב. ואם אלפי נערים ונערות יקפצו לקול המוסיקה שכתבתי, זה לא אומר שאין לי לב. אז איך אתם מעיזים להגיד שזו מוסיקה בלי לב? חצופים. המוסיקה שלי באה מהלב, והוא לב של ילדה שאף אחד לא רצה אף פעם לשחק איתה או לשבת לידה, לב של ילדה שאף אחד לא רצה אפילו להסתכל עליה. בפעם הבאה שאתם צוחקים על מישהו או לא משחקים איתו, תחשבו קצת. סוף מעשה במחשבה תחילה. קודם אתם דוחים ילדים ואחר כך מתפלאים שמוסיקה השולטת היא פופ זול. אולי אם הייתם מזמינים אותי פעם לסרט, הייתי עכשיו כותבת רוק כבד. אתם מגעילים אותי, תתביישו. מגיע לכם. (כאן דולצינאה, שנותנת מקום גם לאזרח הפשוט, האספסוף, מקום לביטוי. ואל תגידו שלא אמרתי לכם. ;-))

באמת קוראים לך שפרה?

או שאני סתם משלה את עצמי?? כי כל מהלך קריאת המונולוג, נזכרתי בשיר האלוהי של איפה הילד- אהובה הקטנה. (למי שלא מכיר, הפאנץ` ליין שגרמה לי להשתמש בחוש האסוצייטיבי שלי: ``אהובה הקטנה נשארה לבדה/עם שם שכזה לך תמצא...``)..טוב נו, נראה לי שאת לא רצינית לגבי חייך האישיים כאן, אבל אני אהבתי את זה! וזה מדבר על סוגייה מאוד חשובה, שמקורה בחינוך רע של ילדים. אני מאשימה את הטלוויזיה. וכמובן אני מאשימה את ``בסל הבובות``..הראשיים! ואיך באמת הגענו לשמאל?? אני שמאלנית בבסיס, אבל הבעייה היא שאני שמאלנית מיואשת. ואני יודעת שהימין צריך להוות את ``ממשלת`` ישראל, כדי שתשאר לנו כאן פאקינג מדינה. כי הערבים לא רוצים לגור יחדיו אתנו בשלום ובאחווה. הם רוצים אותנו מתים, ואת הבית שלי לעצמם. עד העונג הבא, נעמה.

מתח

New member
ממחר - כולם שומעים בריטני ספירס!

ואהבתי, שיפרה`לה :) בואי, ואשב לידך.

Black Star

New member
אהבתי, דולץ :)

כמו תמיד, ההודעות שלך מלאות הומור. פשוט צחקתי בקול כשקראתי את ההודעה שלך- את גדולה :) מתה עלייך כפרה נשמה עיוני וכו`.. יעלי.

שקרנית!

טוב נו, גם אם לי היו קוראים שפרה..אז הייתי מעדיף שאנשים יקראו לי דולצינאה. והפתעת אותי. הייתי בטוח שאת השירים של בריטני ספירס עושה מחשב-על שלוקח את המילים : stronger baby love. ומייצר שירים בעלי מוזיקה הרמונית בחמישה כלים. אצלנו בארץ לא להרבה אומנים יש את האפשרות להשתמש במכונה הזו , אז שלמה ארצי הוא היחיד שמתתמש בה, שלושת המילים שהוא בחר: אורנים אהבתיהם אהבתיה למרות שהמומחים הסבירו לו שעדיף ששלושת המילים יהיו שונות הוא העדיף שזה ישאר ככה. מנ אני יאמר לכם המכונה עובדת. שפרה שקרנית. או שבעצם למחשב בעל קוראים שפרה?

N0

New member
את גאון...

בכלל כל היצירות שלך ממש מומלצות...

למעלה