שלום שמי עידו,

ע י ד ו2

New member
שלום שמי עידו,

אני לא בטוח שמה שיש לי נחשב כהפרעת אכילה. הינני אכלן כפייתי: ברגע שאני מתחיל לאכול, קשה לי להפסיק. אם אני מפריע באמצע פורום זה אני מצטער, פשוט חיפשתי בגוגל מידע על קבוצות תמיכה לבני אדם שנמצאים במצבי ולא מצאתי דבר בנושא, לפחות לא משהו עדכני ולא באזור המרכז, מצאתי משהו בירושליים מ2008. במידה ונושא האכלנות הכפייתית נושא איזשהו משקל בפרום זה אשמח אם תפנוני לקבוצת תמיכה באזור המרכז. תודה רבה, עידו.

היי עידו

גם אני אכלנית יתר כפייתית בריבוע, מכורה קשה מאוד לאוכל ולאכילה. ברמות מטורפות. המקום היחיד שעוזר לי להתמודד עם זה ולהציל את חיי, ממש כך, הוא OA. שמעת עלינו? http://www.oa-israel.org/

sangobar

New member
שלום עידו

א' כל יש לך המון מקום בפורום ואתה מוזמן לשתף לפרוק לדבר לבקש עזרה ולעזור לאחרים. תרגיש בבית. מה שיש לך היא לחלוטין הפרעת אכילה ואפילו מוגדרת כך על פי משרד הבריאות. אמא שלי היא אכלנית כפייתית וכבר 10 שנים שהיא נמצאת בקבוצה שנקראת גריישיט שהיא כמו OA רק אם תפריט אחיד ומסודר. היא מצליחה לשמור על אורך חיים תקין ובריא בזכות התוכנית ואין לה נפילות אז אתה מוזמן לחפש ולדבר איתם. גם הם כמונו יקבלו אותך בזרועות פתוחות. כל הכבוד שנכנסת לפורום זאת התחלה טובה ללכת למקום בריא! אז שהיה בהצלחה וברוך הבא

היי עידו

אני חושבת שיש לנו בעיה/בעיות דומות ולכן הרגשתי צורך להגיב לך. אני אומרת את זה כי ראיתי אותך כותב גם בפורום האחר (לא יודעת אם זה בסדר מבחינתך שאזכיר איזה פורום). גם אני סובלת מאכילה רגשית (אולי לא ממש אכילה כפייתית אבל אכילה רגשית שלדעתי ולהבנתי הן די דומות אחת לשנייה) ואני מבינה שהאכילה הרגשית שלי היא רק סימפטום לבעיה האמיתית שבאמת מפריעה לי בחיים. שהבנתי שגם אתה סובל מבעיה דומה. גם אני עוד חושבת לפנות שוב לטיפול בעניין רק שעוד לא בטוחה על מה להתמקד. על הסמפטום או על הבעיה עצמה. (סליחה על המסתוריות, פשוט כאמור אני לא יודעת אם זה בסדר "לחשוף" אותך). בכל אופן שיהיה בהצלחה וברוך הבא

ע י ד ו2

New member
אלומת האור, sangobar, תודה על הכוונתכן.

הפורום נראה כבית חם לבני אדם שמחפשים תמיכה ועזרה בנוגע להפרעות האכילה שלהם, שמח שהגעתי לכאן ולגלות עולם שלם של אנשים שאכפת להם. * נטע אין לי בעיה שתגלי מאיזה פורום זיהית אותי.

ברוך הבא עידו.

נראה כי קיבלת את התשובה- בהחלט יש מקום בשבילך כאן. האם היית בעבר בטיפול כשלהוא באופן פרטני?

למעלה