שלום ,,שמי סם

ElvisAlive

New member
שלום ,,שמי סם

או בשם המלא שלי ,, סם פיליפס ,. אני הגעתי כרגע מאמריקה ,, הבית שלי , ואני מחפש נגנים . לפני כמה חודשים הקליט אצלי בחור נהדר שיר לאמא שלו ,כמובן שאני ישר שמתי לב שיש לו יכולות קוליות ברמות עולמיות ,, עם עוצמות, פשוט קול חייתי (לא כמו של טום ג'ונס אבל עדיין) כי אני מבין גדול בשירה . ועכשיו אני מחפש נגן גיטרה ונגן בס שיוכלו ללוות אותו , אבל לא אנשים כאלה סתם של פאבים, אלא משהו רציני ,,נגנים באמת טובים . נ.ב. יש לי תוכי ,מישהו אולי יכול להמליץ על חנות אולי ,, באיזור תל אביב של שמוכרת אוכל של תוכים, כדי שיהיה לו מה לאכול בזמן שאנחנו כאן בישראל עד שנחזור בחזרה לארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות ,. ,, תודה

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ?????

"הסינגל הראשון של אלביס הוקלט ביולי 1954 באולפני סאן של סאם פיליפס בממפיס, טנסי. באותו אולפן ביקר כשנה קודם לכן, כשנכנס להקליט שיר ליום ההולדת של אמו. המזכירה שמרה עותק של אותה הקלטה והוסיפה הערה: "זמר בלדות טוב". במהלך אודישן ממוצע עם להקת הבית של האולפן, אילתרו אלביס והנגנים את "That's Alright Mama" של זמר הריתם אנד בלוז ארתור קרודופ. אותו שיר הוקלט בצד א' של הסינגל, ושיר הקאנטרי של ביל מונרו "Blue Moon of Kentucky" הוקלט בצד ב'. כשהוא שודר לראשונה בתחנת רדיו מקומית, ההתנפלות על קווי הטלפונים היתה כה חסרת תקדים, שהשדרן חזר והשמיע את צד א' שבע פעמים ברציפות, 11 פעמים לאורך התוכנית כולה. לאחר ההקלטה של אלביס מצא סאם פיליפס אמנים כמו ג'וני קאש, קארל פרקינס, ג'רי לי לואיס, רוי אורביסון ועוד רבים אחרים, והקליט אותם." איזה הצטרפות מיקריים.....
ואני לתומי חשבתי שאתה ..... איתי...????

../images/Emo6.gif בכלל לא , לי ניראה שהוא מנסה לתת

דוגמא.. של אנשים מתחכמים.. והביא את זה בעקיפין...ככה זה ניראה לי בכל אופן חחחחח האיתיי הזה... צעיר צעיר - אבל נותן בראש ! חחחח

זה באמת נחמד...

אבל כפי שאני מכיר את "סם" ("סם פיליפס"), הוא לא ממש חושב שהבחור ברמה שלו ושל טום ג'ונס, כי לדעתו הבחור זה תופעה של המשפט המוכר "להיות בזמן הנכון, במקום הנכון" ולא יותר מזה.. מוזר לגלות שעכשיו הוא גם טורח למצוא לו נגנים, ועוד רציניים...!

למעלה