שלום שמי יוגב

muse lover

New member
שלום שמי יוגב

שלום רב לכל הפורום של רוק מתקדם! קוראים לי יוגב ואני בן 12! לא, אל תצחקו! אני חולה מאוד על Dream Theater שאני חושב שהיא להקה של רוק מתקדם... בקיצור אני שמח שיש פורום כזה ומקווה שתחזירו תשובות! יוגב! נ.ב: קוראים לי Muse Lover כי אני שרוף על Muse...

Yudokolis

New member
ברוך הבא

שלום יוגב וברוך הבא לפורום. את Dream Theatre נהוג לסווג כפרוג-מטאל, תת זרם של רוק מתקדם ושל מטאל. באופן כללי, לחלק ניכר מאוהדי הרוק המתקדם יש סלידה מסויימת מהסגנון הזה, ועל כן יכול להיות שבנושאים מסויימים תרגיש יותר בבית בפורום Dream Theatre. עוד על פרוג, מטאל ומה שבינהם אתה יכול למצוא במדריך העברי לרוק מתקדם. אגב, כתבת שאתה מקווה שנחזיר תשובות. מצטער, אבל לא שמתי לב שממש שאלת משהו...

Yudokolis

New member
באמת חבל

כי אם היית מסביר לי איזה חלק בהודעה יצר את הרושם שאני מתנשא, אולי הייתי יכול לנסות לתקן את דרכיי. וסליחה אם אתה או מישהו זולתך נפגע. יום טוב.

חן חן לך

אוהדי Muse התאחדו! (אנחנו מדברים על הלהקה, כן? לא הדמות מהמיתולוגיה...)

muse lover

New member
כן, Muse הלהקה...

אכן כן, אני מדבר על הלהקה! אלה ששרים את New Born, Space Dementia וכו´. אני שמח שיש עוד מעריצים ישראלים של Muse ואם יש לך תמונה תשים בפורום כי אני עוד לא ראיתי אותם חוץ מבקליפים ואני גם לא מוצא אתרים שלהם עם תמונות. תודה, יוגב.

eyalap

New member
הייתי מביא לך תמונה מההופעה

אבל ממש בקושי רואים אותם בתמונה שצילמתי ..... מצלמה בלי פלאש באמצע הלילה אבל אפשר לזהות שזה מיוז ... עזוב אין לי כוח לסרוק עכשיו

Rudess

New member
יוגב היקר

בוא לפורום YTSEJAMMERS ISRAEL - הפורום הרשמי של דרים ת´יאטר בישראל

למעלה