שלום שמי דרורית

r a f a g a v

New member
פאולה גרינברג - שיטת הסוגרים

תפישה, לפיה כל בריאותנו תלוייה בשליטה באותם סוגרים, כמו הפה, פי הטבעת, מוצא השתן וכו'. לאימון מומלץ להתחיל להשתין ואז לבצע כמה עצירות... ככל שהאימון יהיה מוצלח יותר, כך נשלוט יותר... למציצה (של מוצץ / כל אחד ורעיונותיו...
) גם כן חשיבות... * יש לך, אולי, בעיית עיכול וממליץ לך לבחון דרך טיפול... כיצד? אולי הקלה על העיכול תסייע? נסי לשתות 'על הבוקר', 'על קיבה ריקה' מיץ ממלפפון בינוני (במכונה למיץ גזר/פומפיה)... זה נשמע נורא? מתרגלים במהרה וזה פותר נהדר בעיית עצירות
** אל תבטלי עצות, שאת מקבלת... בצעי ניסיון ורק אח"כ, בעוד כמה ימים, לאחר כמה ימי נסיון, חיזרי אלינו והבהירי עד כמה זה סייע לך...

droriko

New member
תודה לכולם

אני אנסה את זה ואחזור אחרי שבועיים לדווח מה חדש

פלגיה

New member
לגבי סעיף 2

את המשפטים הללו את יכולה לומר לגבי כל אחד שמנסה לתת לך עצה ולסייע. בכלל לא ברור למה את מבקשת עזרה, אם את לא מוכנה לקבל אותה.

r a f a g a v

New member
מענה רך ישיב חימה... (זה מהתנ"ך?)

אז מה, אם נראה לך, שהיא ענתה באופן לא ראוי? היא זקוקה לסיוע אז ננסה לתת לה אותו... זה העיקר... בכל מקרה אין במענה בפורום יכולת חינוך ...
מתעלמים ממה שלא נראה ועונים יפה ומגיעים עמוק יותר!!

פלגיה

New member
אם מציעים שיטה מסויימת

והתגובה היא (ציטוט): "שיטת פאולה? מי זו הפאולה הזו שהמציאה שיטה שמיוחדת, האם היא באמת מבינה את בעייתי ? האם גם היא חוותה את מה שאני חווה כל חיי?" אין מה לענות יותר.

r a f a g a v

New member
הנה ציטוט אחר...

בְּרֶגַע קָטֹן, עֲזַבְתִּיךְ וּבְרַחֲמִים גְּדֹלִים, אֲקַבְּצֵךְ. בְּשֶׁצֶף קֶצֶף הִסְתַּרְתִּי פָנַי רֶגַע מִמֵּךְ וּבְחֶסֶד עוֹלָם, רִחַמְתִּיךְ חמלה - זה העיקרון הבסיסי בטיפול באנשים, בבעלי חיים ובכלל... חמלה כוללת התייחסות אל האדם... כשאני נותן משהו בהתנדבות, אני עושה את זה בשביל אותו אדם ולא למעני... כשאני נותן זכות קדימה במעבר חציה - בעבר הייתי מתרגז אם לא היו מודים לי... עד שהבנתי, שאיני עושה זאת בשבילי ולכן אין מקום לציפיה להודייה... העיקר הוא מה ששאלה ולא דרך תגובתה... יש לה בעיה וניסיתי לסייע לה, אף אם לא הודתה על כך...

פלגיה

New member
אני רואה שחתימתי מרתקת...

לי כואב שאדם יקר כמו צימעס זוכה במקלחת צוננת, כשכל מה שהיא ניסתה זה באמת ובתמים לעזור.

r a f a g a v

New member
אדם יקר כמו צימעס...

שכל כך אוהב לסייע ולתמוך ולעזור - יודע גם, שהעיקר אינו התודה של מקבל העזרה/הסיוע/התמיכה... "אל תדון את האדם בכעסו..." - הנה עוד ציטוט שבא לעזרתי/תמיכתי/סיועי..
* לגבי חתימתך - היא נותנת מענה לשאלתך ולכן נעזרתי (וכו' ) בה...

פלגיה

New member
אני לא דנה את האדם

או לפחות משתדלת לא לדון, ואני גם יודעת שאדם שכואב לו מתבטא במרירות. אבל זה לא עושה חשק לעזור לאדם כזה.

r a f a g a v

New member
אופססס - כמעט ודנתי אותך..

ברור שלא.... אבל - עלינו לפתח יכולת נתינה, שאינה תלויה במשוב לו נזכה... האימרה "ואהבת לרעך כמוך..." היא מפסוק המתחיל ב..: "לא תיקום ולי תיטור.." (ויקרא י"ט 18) = לא לנקום על מה שעשו / לא עשו לנו, אלא לאהוב - וזהו!!

droriko

New member
אני לא מבינה מה אתם רוצים ממני

לא תקפתי אותו ולא זילזלתי בתשובתו בסך הכל שאלתי אם פאולה הזו פיתחה את השיטה שלה מניסיון אישי?

צימעס

New member
מנסיון אישי עם בעיות אחרות (שיתוק)

ואח"כ ראתה שזה פותר מגוון עצום של בעיות נוספות.

פלגיה

New member
עניין של ניסוח

כששואלים "מי זו הפאולה הזאת" משתמע זלזול שלא עושה חשק לפרט יותר מדי (ובנושאים הקשורים לאגן, לרצפת האגן, ולשרירים הטבעתיים שם) יש שלל בעיות מביכות שמהם סובלים (ובעיקר סובלות) רבים.

אטיוד5

Active member
תחזקי ...

רק קצת את הכנפיים, דרורית, ואז תוכלי לעוף בכח הסילון.

גנגי

New member
יש עוד אופציה, מסתבר.

אפשר להצטרף לסטארט-אפ הגאוני הזה ולהרוויח הון.

חבל שאני לא יכולה לכתוב מהעבודה

הודעות עם כוכבית. תעשו כאילו התחזיתי לסרג'יו קונסטנצה וכתבתי "אז תמלא לי את הסיפולוקס".

למעלה