שלום שמי דרורית

droriko

New member
שלום שמי דרורית

כל פעם שאני מתרגשת(וזה קורה מדי פעם אתם יודעים) אני תוקעת נוד, זה בלתי רצוני בטוח יש איזשהוא קשר ביולוגי הקטע שזה גם תורשתי כי גם לאמא שלי יש את אותו הסיפור(אומרים שהיא אפילו הולידה אותי מהתחת, סתם חוש הומור של פלצנים סדרתיים) אנשים לא מקבלים אותי כמו שאני וזה מאד מעליב אותי וקצת קשה לי לחיות עם זה, למרות שאני יודעת שיש לי הרבה מה לתת יש לי אחלה אופי , אני בחורה אינטילגנטית שמנהלת שיחות מעניינות וטובת לב וזה לא הוגן שהם עושים לי כזו דמוניזציה, איך את מייעצת לי להתמודד עם זה ? איך אני יכולה להסתגל לחיים האלה שנראים יל ממש מבאסים?

צימעס

New member
שני כיוונים

1 - שינוי תזונה, כך שיהיו לך פחות גזים (לכל אדם המאכלים שמשפיעים עליו). 2 - חיזוק של שרירי הסוגרים, באמצעות מטפל(ת) בשיטת פאולה.

droriko

New member
תגובה לתשובתך

1)ניסיתי כל אוכל דיאטטי באשר הוא וברצף, לא עזר 2)שיטת פאולה? מי זו הפאולה הזו שהמציאה שיטה שמיוחדת, האם היא באמת מבינה את בעייתי ? האם גם היא חוותה את מה שאני חווה כל חיי? האם גם היא כשהיא ילדה הדביקו לה על הגב שלט "תבעטו לי בתחת, זה עושה הרבה פלוצים"?

אני באמת לא מבינה למה

טרולים לא לומדים לסמן את הודעתם באיזו חתימה ססגונית המכריזה "אני טרול".

גנגי

New member
תגידו, אין לכם הרגשה

שקצת עובדים עליהם? לי זה נשמע כמו שטות מארץ השטויות, שלא לומר נוד אחד גדול.

צימעס

New member
יש

זו לא סיבה לא לתת תשובה. זו כן סיבה לא לענות על שאלות המשך מעליבות.

gititzi

New member
גם לי זה נשמע תלוש מהמציאות ..

נו באמת אנשים תתבגרו קצת!!

האגס 1

New member
וגם אם כן

יש מקום לפתרון כמו של צימעס, כדי שאם כן יקרא את זה מישהו שמסתובב עם בעיה כזו בסתר ולא ממש חושף אותה לעיני כל - יהיה לו במה להיעזר. ההודעה אכן כתובה מוזר, הפרטים בכרטיס עוד יותר מוזרים, והתגובה שהגולש/ת כתב/ה לצימעס לא ממש מוסיפה, אך בין אם הגולש/ת אמיתי/ת או לא, אני לא רואה טעם להתעמת איתו/ה.

droriko

New member
אני מוזרה?!

כשאני באתי לכתוב פה נאמר במפורש שזהו פורום "אפי היקרה" מה שאומר שזה פורום שהמדות המרכזית בו היא אפי פותר הבעיות,כלומר היא מנהלת הפורם כלומר אתה ממתי בדיוק אפי הפך לרוביק(אה?!)?

האגס 1

New member
אז ככה:

הרעיון של הפורום שלנו הוא שכולם עוזרים לכולם. מי שיכול לתת פתרון לבעיה שמישהו אחר מציג כאן - מוזמן לעשות את זה גם אם הוא לא מנהל/ת הפורום. מנהלי הפורום לא חייבים לדעת הכל, כך היה בתקופה שאפי ניהלה את הפורום וכך היה בתקופות של המנהלים שאחריה. את יכולה לעיין בשרשורים קודמים ולראות שככה זה עובד.

../images/Emo2.gif אתה מנסה לרמוז

שאפי לא ידעה הכל?!

למעלה