שלום שלום :)

sofka m

New member
צעיר-צעיר :]]

חחח כן הצעיר D: כי יש את דימה שהוא ה"גדול" :] אני לא יודעת למה אבל תמיד הייתה לי הרגשה שדימה לא מחבב אותי במיוחד ...

sofka m

New member
אז מה אחיי ?

אז מה אנחנו הולצניקים היחידים פה ? =\

Beigelman

New member
חח לא יודע לא יודע

אבל את מכירה את הולץ, ממש ממש לא ציפיתי שמישהו מהולץ יהיה בכזה מקום... רק לשכוח את כל העניין שהם שוחרים ברגע שהם מגיעים הבייתה... אולי איזה ט'טניק ישראלי יכנס לפה.. לא מעבר ^^

elik121

New member
אגב...

לפחות תודו שאתם בהולץ,מכל בתי הספר של הטכני,הוא הכי טוב,מה שנוכחתי לדעת בכל השרות שלי והקורסים. לפחות הרווחתם מורים מעולים. צילה ומוזיסון שולטים!!!

nirze

New member
אני...

קוראים לי ניר... אני ירושלים שלומד בטכני חיפה... בן 18 (כמעט) במגמת מכונות...(!!!!!!!!) 4 שנים בטכני... אינטרני... (בין האחרונים שעדיין שורדים שם!)

טיק טאק1

New member
טוב לפגוש אנשים טובים פה...ניר..חחח

קוראים לי מיכאל...אני אשדוד לומד בטכני שנה 4 ...מגמת חשמל...לשמחתי..חחח איטרני בדם...(בין האחרונים ששרדו ועדיין שורד...)..חחח

../images/Emo41.gif וועה וועה מה צריך בשביל להיות 4 שנים

אינטרני בטכני ולא להשתגע שם X_X או למות מרעב חח

EliFrik

New member
אני

קוראים לי אלי פריד/ק איך שנוח לכם באתי מחור שמש, טכני חיפה דור אחרון לשוחרים... מגמת מכונות... 4 שנים לובש מדים...

חד קרן89

New member
אני

....אלמוני בן 18 לומד בטכני חיפה...מסיים עכשיו 4 שנות סבל...מגמת חשמל....

Pikachuu

New member
היי

עמירם 21 ,הולץ 6 שנים,סיימתי הנדסאי אלקטרוניקה. נהנה בצבא.

אני רואה שהצעירים השתלטו..

ככה זה, דור בא ודור הולך
רק לפני שנה סיימתי יב' בהולץ..ועד לפני שנה כל הפורום הזה היה מלא בשונאי שוחרוּת למינהם

Prince Yoni

New member
ברוך הבא

חבל שרק עכשיו שמעת עלינו אני יוני בן 19 י"ד אלקטרוניקה טכני חיפה.

וואו זה כמו קבוצת תמיכה

אני בן, תלמיד י"ב מגמת אלקטרוניקה הולץ, מסיים 4 שנים בע"ה ויוצא לשנת שירות בצופים לנקות את הראש קצת ואז חוזר לסבול בצבא בחיל השטן.

למעלה