ממשיכה את המשחק מעדי! טוב אז אממ, לא כלכך אוהבת סושי ^^ שחור או לבן? [לא מצאתי שאלה אחרת]
1 1הדור הבא New member 21/5/07 #57 ../images/Emo124.gifממשיכה את המשחק מעדי! טוב אז אממ, לא כלכך אוהבת סושי ^^ שחור או לבן? [לא מצאתי שאלה אחרת ]
../images/Emo124.gifממשיכה את המשחק מעדי! טוב אז אממ, לא כלכך אוהבת סושי ^^ שחור או לבן? [לא מצאתי שאלה אחרת ]
F Fall In Girl IM New member 21/5/07 #62 טלוויזיה :] אם... רכבת או מטוס עוד שאלה מפגרת להוסיף לאוסף...
ל לייינוש New member 21/5/07 #65 לאחת שיש נסיון.. מטוס רכבת עושה לי בחילה!!!! ומטוב טוב אני תמיד יודעת שאחרי זה מגיע חו"ל ויש לי הרגשה טובה (ואפילו בטיסה של 11 שעות לברזיל) המממ הממ המממ לישון בבית או בחוץ
לאחת שיש נסיון.. מטוס רכבת עושה לי בחילה!!!! ומטוב טוב אני תמיד יודעת שאחרי זה מגיע חו"ל ויש לי הרגשה טובה (ואפילו בטיסה של 11 שעות לברזיל) המממ הממ המממ לישון בבית או בחוץ
A AdiA12 New member 21/5/07 #68 גוגל ../images/Emo129.gif כדי לדעת את עלילת הספר - תיקראו אותו או תראו את הסרט?
S shaharyy New member 21/5/07 #70 ערסים... לפחות הם לא מתלבשים כמו זונות!!!!!!! ברבור או אווז?? פחחחח
A AnGi14 New member 21/5/07 #71 ברבור חח אווזים מעצבנים אותי יש לנו מלא בחווה והם כל כך מעצבנים!! מ.... אייסיקיו או מסנג'ר?
S shaharyy New member 21/5/07 #74 ביסלי נייר טואלט: לילי או ניירות של בצפר?? (גם שאלה מטומטמת וגם עם תשובה ברורה למדי)
F Fall In Girl IM New member 21/5/07 #78 בצפר.... סתם נראה לכם!!!!!!! ברור ש"לילי" (למורה למוזיקה בבצפר שלי קוראים לילי אז בהתחלה לא הבנתי :] קארתי את עצמי הרגע =]) מה אני איזה לא יודעת מה.... :} גרפילד או בובספוק?
בצפר.... סתם נראה לכם!!!!!!! ברור ש"לילי" (למורה למוזיקה בבצפר שלי קוראים לילי אז בהתחלה לא הבנתי :] קארתי את עצמי הרגע =]) מה אני איזה לא יודעת מה.... :} גרפילד או בובספוק?
F falloutgirl XD New member 21/5/07 #79 בוב ספוג! ../images/Emo47.gif ובמיוחד בגרסה הזאת XDDDDDDDDDDD גאד איזה מושלם! ו.. ואנס משובצות אדום שחור או שחור לבן? (יש לי את שתי האפשרויות XD)
בוב ספוג! ../images/Emo47.gif ובמיוחד בגרסה הזאת XDDDDDDDDDDD גאד איזה מושלם! ו.. ואנס משובצות אדום שחור או שחור לבן? (יש לי את שתי האפשרויות XD)