Dance Dance ***
2 2DarK AnGeL2 New member 20/5/07 #42 אני אוהבת את שניהם...דיס איינט אה סין כי בזכות השיר הזה הכרתי את הלהקה הכי טובה שיש ! חח אממ... שתייה חמה או קרה?
אני אוהבת את שניהם...דיס איינט אה סין כי בזכות השיר הזה הכרתי את הלהקה הכי טובה שיש ! חח אממ... שתייה חמה או קרה?
ש שני love פיט New member 20/5/07 #38 וואי אני חושבת שיש לי תמונה של הילד הזה הוא בן 16 והוא מבת-ים והינה תמונה שלו-------------------------------------->
וואי אני חושבת שיש לי תמונה של הילד הזה הוא בן 16 והוא מבת-ים והינה תמונה שלו-------------------------------------->
ש שני love פיט New member 20/5/07 #44 אמ...אני לא מכירה אותו וחבל שכך!!!! ראיתי את התמונה שלו בSHOW ME באמת חבל שאני לא מכירה אותו או שאין איזה מישהו שדומה לו ובגיל שלי !!
אמ...אני לא מכירה אותו וחבל שכך!!!! ראיתי את התמונה שלו בSHOW ME באמת חבל שאני לא מכירה אותו או שאין איזה מישהו שדומה לו ובגיל שלי !!
H heart brake kid New member 20/5/07 #45 חחחחח מסכנה אני מצאתי כמה כוסונים בעיר שלי XD כתבתי לך בסיכום שבוע , תקראי...
S shaharyy New member 21/5/07 #47 הנה מישו בסגנון שלכן חחח... טוב אני לא יכחיש שהוא כוסון!!!!!11 הוא פשוט אחד החמודים!!!!!!!!! קבלו את רפאל!!!
הנה מישו בסגנון שלכן חחח... טוב אני לא יכחיש שהוא כוסון!!!!!11 הוא פשוט אחד החמודים!!!!!!!!! קבלו את רפאל!!!
נ נ ו י ע New member 21/5/07 #49 ../images/Emo99.gif../images/Emo11.gif שיייייייייייייייייייייייייוווווווווו
ל לייינוש New member 21/5/07 #50 לעזאזל הוא כל כך יפה!!! זה לא פייר!!!!! למה בגבעתיים אין כאלה... אולי כששנה הבאה אני יהיה סוף סוף בתיכון יהיו שם כוסונים כאלה ועל זה נגיד: ה-א-מ-ן-!-!-!-!
לעזאזל הוא כל כך יפה!!! זה לא פייר!!!!! למה בגבעתיים אין כאלה... אולי כששנה הבאה אני יהיה סוף סוף בתיכון יהיו שם כוסונים כאלה ועל זה נגיד: ה-א-מ-ן-!-!-!-!
S shaharyy New member 21/5/07 #51 יש עוד המון כאלה בשוקס... רק צריך לדעת לחפש אותם...יש כוסונים ויש מכוערים טיכו!! אל תתנו לפוני להשפיע עלייכם!!!
יש עוד המון כאלה בשוקס... רק צריך לדעת לחפש אותם...יש כוסונים ויש מכוערים טיכו!! אל תתנו לפוני להשפיע עלייכם!!!