שלום שלום

דנדוש20

New member
שלום שלום

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל בגלל שזה פורום הבית שלי אני אנסה
יש לי בן זוג למעלה מחצי שנה. אני אוהבת אותו אבל עם הזמן פחות ופחות נמשכת אליו. עדיין כיף לי להיפגש איתו, לצאת איתו, לדבר איתו, להירדם מחובקים אבל מבחינה מינית הקסם נעלם. מה עושים במצב שכזה? אני לא רוצה לנתק את הקשר, אבל אני גם לא רוצה להיות בקשר שאני לא מסופקת בו ולא יכולה להיות כנה. פעם נתקלתם במצב כזה? הייתם מציעים לי לדבר איתו? אני לא רוצה לפגוע בו.

fluppster

New member
לדעתי את חייבת לדבר איתו

כי מילא משיכה, אבל בלי כנות מערכת היחסים הזאת באמת לא שווה כלום. דברי איתו, שתפי אותו במצוקתך, ואולי ביחד תוכלו להגיע לפתרון. במערכות יחסים ארוכות תמיד קיימת הבעיה של הידרדרות התשוקה, ואני לא חושבת שזה אפשרי למנוע את זה. אצל כל זוג זה מגיע בשלב שונה, אבל הכי חשוב לדעת שזה לא סוף העולם. לא שאני מומחית או משהו, אבל זוהי דעתי. אולי תצליחו ביחד לחשוב על דרכים לשדרג את הסקס, לחדש, להסעיר, להחזיר את התשוקה לתוך מערכת היחסים. ואם זה לא יצליח, אז אולי כדאי לך לשקול פרידה. בכל זאת, אחרי חצי שנה כבר המשיכה יורדת בצורה כל כך דרסטית, ושום דבר לא משפר את המצב? חבל לבזבז את הזמן, לדעתי. שיהיה לך בהצלחה!

לומר את זה נשמע לי כל-כך פוגע!

כנות זה לא ערך עליון, כשהכנות הזאת פוגעת במישהו אחר. אני לא רוצה שמישהו יהיה כנה איתי ויגיד לי שהוא לא נמשך אלי. לדעתי זה ממש פוגע לומר את זה. במיוחד כשהבחורה ציינה ש*הוא* פחות מושך אותה, לא שהסקס פחות טוב בגלל סיבות טכניות (גיוון, חידוש וכו'). אני ממש, אבל ממש, מתנגדת לומר דבר כזה. זה כל-כך מעליב.

fluppster

New member
צריך לדעת איך לומר את זה...

אפשר לנסח את זה בעדינות, ואם אי אפשר, עדיף לסיים את הקשר! אני שוב חוזרת על דעתי שקשר שאחרי שישה חודשים כבר מאבד את הקסם וכבר נגמרת המשיכה, הוא בעייתי. נכון שמשיכה זה לא הכל, אבל זה הרבה, ובמיוחד בשלב כל כך מוקדם. ואגב, אני עדיין חושבת שכדאי לה לדבר איתו על זה, כי הרבה פעמים המשיכה יכולה להידרדר בשל סקס פחות טוב, בגלל היעדר אינטימיות. לפעמים יכולה להספיק נשיקה אחת ממש ממש טובה בשביל להחזיר קצת את התשוקה. שווה לנסות, לא?

למעלה