שלום שלום

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

TIS

New member
שלום שלום

באתי לפה לביקור ויש משהו אחד שלא הבנתי. מישהו מוכן להסביר לי מה זה בכלל חלומות צלולים?

wee man

New member
תבדקי כמה הודעות מתחת/מעל ../images/Emo130.gif

תלוי מתי תקראי את ההודעה הזאת...

TIS

New member
דבר ראשון

אני בן דבר שני: קראתי חלק מהשיטות שיש לחלומות צלולים וזה נראה לי נחמד אז לפני איזה שעה וחצי (עכשיו 16:30) הלכתי "לישון" ורציתי לנסות את אחת השיטות האלה. זה היה מתיש. הייתי ער כל השעה וחצי וניסיתי להתרכז בתקתוק של השעון (זה מה שקראתי שצריך לעשות). קרה לי שנרדמתי אבל לא חלמתי שום חלום. אבל מה שכן הצלחתי, הוא שבמשך כל השעה וחצי הזאת התרכזתי בתקתוק של השעון שלי. האם יש משהו שעשיתי לא בסדר? זאת פעם ראשונה שאני שמעתי על הקטע הזה ופעם ראשונה שניסיתי. מה המצחיק אותי זה שברגע שהתעוררתי עשיתי כל מיני מבחני מציאות ואח שלי לא הבין מה אני עושה
טוב, אני מחכה לתגובות שיהיה לכם יום טוב. וגם לילה בעצם

דנה^^

New member
תראה,

לדעתי קודם כל (טוב דבר ראשון מומלץ לזכור חלומות טוב) תעשה הרבה בדיקות מציאות במשך היום עצמו, תפזר אותן ככה, לא רק פעם אחת לעשות מליוני בדיקות :) תראה, אל תתאכזב כי הפעם הראשונה לא הלכה.. גם לי לא הלך ווילד, אולי תנסה מילד? לכל אחד מתאימה יותר שיטה אחרת. שיהיה בהצלחה!

TIS

New member
סתם ככה

סתם ככה פתאום באמצע הכיתה לנסות להעביר את היד דרך השולחן? זה נראה קצת מצחיק את לא חושבת? ועוד משהו. WILD ו MILD זה לא שמות שאומרים לי הרבה. קראתי את הטקטס שיש באתר של מנהל הפורום (וראיטי?) אבל זה טקסט שצריך לשנן הרבה. דבר נוסף שנראה לי שמפריע לי, זה שאני טיפה פוחד מכל הקטע הזה. מה קורה נגיד אם יש לי סיוט ואני ער בתוכו? אני סובל והכל? אשמח לקבל הדרכה קצת יותר מפורטת ואישית מכל אחד, לא משנה מי. האיי סי קיו שלי מופיע בכרטיס שלי C YA ALL

Chav

New member
נו בחייך

אתה לא דופק את האגרוף שלך בשולחן או משהו, אתה מנסה לדמיין שזה ספוג או חומר ומנסה להעביר את היד דרך. אבל כל בדיקת מציאות טובה. וכל הרעיון של חלום צלול זה שאתה לא צריך לזרום עם החלום, אתה מקבל עליו שליטה ואם תנסה לקרוא באתר של אלון ברמן אני בטוח שתדע כל מה שצריך לדעת ועוד מעבר על השיטות של ויראטי צריכים להביא אותך לרמה טובה מאוד של הבנה. אל תהיה אצלן, אין שום סיבה שאנשים בפורום יצטרכו להגיב להודעות זהות פעם אחר פעם כשהכל כבר כתוב.

TIS

New member
טוב טוב

רק אל תהרוג אותי לא חשבתי שאני צריך לבעוט בשולחן ולקוות שאני לא אשבור רגל

מוקוש

New member
חחח...

קודם כל: ברוכה הבאה! הזכרת לי משהו שקרה פעם והיה דיי מצחיק... פעם, כשעוד היה לי כוח לעשות בדיקות מציאות, אז היה שיעור נ-ו-ר-א משעמם בהיסטוריה, ואז המורה אמרה משהו שהיה נשמע נורא לא הגיוני, אז בעקבות השיעמום הגדול והעייפות הנוראים החלטתי לבצע בדיקת מציאות. ניסיתי להעביר את היד דרך השולחן, ולא שמתי לב שחברות שלי ועוד כמה ילדות הסתכלו.... אח"כ חשבו שאני משוגעת... זה היה מצחיק... (אח"כ שאלו אותי אם ניסיתי להעביר את היד דרך השולחן, הם שאלו כזה בצחוק ואני התפקעתי...)... זה היה יותר מצחיק כשזה קרה... .

דנה^^

New member
TIS,

יש הרבה בדיקות מציאות שאתה יכול לבצע בכיתה והן לא ייראו מצחיק, למשל בדיקת השעון- מי לא מחכה שהשיעור כבר יעבור..? הכי פשוטה היא בדיקת היגיון- להסתכל מסביב, לענות על שאלות כמו- איך הגעת לכאן, מה אתה עושה פה? מה הטרה שלך פה וכו´. את הטקסט שבאתרים לא צריך לשנן, אלא להבין, ברגע שתבין מה את העקרון של השיטות זה לא משנה אם תזכור איך קוראים להן.. אם יש לך סיוט לדעתי זו הזדמנות מצויינת לשלוט בו ולהראות לו "מה זה"..

TAleader

New member
אל תיקח את זה קשה... ../images/Emo21.gif

גם אם אף אחד לא מסביר לך בפרורוט מה זה חלומות צלולים - תבין אותנו, לפני ממש כמה שאלות כולם ענו פה בצורה מאוד יפה למישהי ששאלה את אותה השאלה בדיוק, וגם למישהו לפניה וגם לפני זה וגם לפני זה... זה כתוב בכל מקום, אז אם אתה מעוניין לדעת מה זה חצלולים ואיך נכנסים אליהם - פשוט שוטט בעמודי הפורום ואני מבטיח שלא תצא מאוכזב!
ועוד משהו - אל תיקח את כל ההדרכות מילוליות כל-כך, אין מה לשנן, פשוט תלמד שיטה ותזרום עם איך שאתה מרגיש... אל תנסה להכניס את עצמך למשטר של בדיקות מציאות והתרכזות בתקתוקי שעון... לך לפי תחושות הבטן - והעיקר לא לוותר כי זה יכול לקחת זמן...
בהצלחה!
עומר

למעלה