שלום שלום :)

שלום שלום :)

לכל החדשים כאן-ברוכים הבאים. לכל הוותיקים-מה קורה? (בטח כבר חלק מכם שכח אותי).. לא כתבתי כאן המון זמן. ביקרתי לעיתים רחוקות. יותר מידי עיסוקים....וכמה עיניינים אישיים... בכל מקרה, רציתי לדון איתכם על נושא משהוא... כששמעתי שלאורי גלר תיהיה תוכנית, ישר עלו לי לראש משפטים ששמעתי מכם... דברים שליליים כמובן. לפני המון המון זמן התעניינתי ב"אורי גלר". אני נמשכת לדברים מסתוריים. ומאוד סיקרן אותי לדעת עליו. מאוחר יותר גם כתבתי עליו באיזו עבודה באנגלית שעסקה במגיה. ואז הופתעתי לשמוע עד כמה חברי הפורום שונאים אותו. אבל בגלל שאני לא הולכת עם ראש בקיר ואני לא אשלול בנאדם לפני שאני באמת אדע אם מגיע לו להיכנס לרשימה השחורה, החלטתי לברר, שוב, על אורי גלר. לא גיליתי משהוא מחריד עליו. ואת ההסבר של שי (ההסבר המצולם מתוכנית כלשהיא בטלוויזיה) שמעתי, זכרתי, אבל לא פיתחתי שום דעה שלילית. הסרט עם מרטין באשיר עורר מהומה. כן כן - אורי אשם. זו היתה התקופה הכי חזקה אצלי בעינייני מייקל ג'קסון, התקופה של הראיון, ובכל זאת סרבתי לשנוא את אורי. במשך הזמן ההערות פה ושם גרמו לי לשאול את עצמי אם באמת אורי איש רע. אבל אתם יודעים מה?! היתה תקופה, משהוא במשפט, שתקפה אותי ברצון עז לכתוב לאורי. חשבתי על דרך שבה יוכל לעזור למייקל. וויתרתי. המשפט כבר הסתיים וכולם מרוצים. את השם אורי גלר יצא לי לשמוע יותר ויותר בזמן האחרון...סיבות.... ואפילו התחלתי לפתח חיבה! אורי ומייקל לא מסתדרים, לא אומר שאסור להעריך את אורי... כמובן שהתוכנית החדשה משכה אותי מאוד. הלכתי אליה. היה מדהים. שם חרצתי את גורלו של אורי-מדהים! באמת אדם טוב! הרצתי את דעותיכים בראשי, והבטתי לו בעיניים. המבט שלו ניצח אתכם. אורי לא חרא של בנאדם! הוא איש טוב וממש לא נחמד מצידכם לרדת עליו כי הוא לא חבר של מייקל... אם תיכנסו לאתר קשת תוכלו לראות קטעים מחייו של אורי, ביקורים בבית חולים שהוא עושה. מחוות קטנות שמעידות שהוא באמת בנאדם שצריך להעריך. אחרי התוכנית שלו "היורש" ראיתי את היחס לקהל. במהלך התוכנית, הוא עבר ושוחח עם הקהל, בדק שכולם נהנים וטוב להם. יש אנשים רעים שיודעים לחייך, אבל אי אפשר לזייף חיוך אמיתי.... גם בכתבה שלו ובקשת הוא לא השמיץ את מייקל....ענה בכנות ודיבר על טובתו של מייקל. על האיפנוזה, על כך שהוא סומך על מייקל. אני לא באה לשכנע אותכם, אני באה לספר לכם...לספר לכם דברים שאני יודעת! ומשהוא קטן שכדאי שתזכרו: אנשים עובדים כדי להרוויח כסף. להיות עשיר זה לא פשע. איש עסקים, איש שמתעסק בכספים תמיד ינצל הזדמנויות להרוויח. זה הרי המקצוע שלו?! גם אתם, כל אחד מאיתנו יעשה דברים שיקדמו אותו, ירימו אותם בסולם. להצליח בזכות שואו זה לא פשע. להיות אורי גלר זה באמת סוג של חלום. רובנו היינו רוצים להיות בעלי כוחות כמוהוא. להצליח כמוהוא. לקחת כישרון מיוחד ולנצל אותו עד הסוף. כמו שמייקל עושה. משתמש בקול שלו, בגוף שלו (ריקוד) ובטוב לב שלו כדי להצליח. נמרוד הראל היה מת להיות היורש של אורי גלר. אבל הוא כבר התחיל להתחרות בו בתוכנית "בלתי נתפס", ולא יראה טוב אם יעזוב את התוכנית וירד נמוך יותר- ינסה להיות היורש של אורי. ורק אולי, רק אולי יצליח. אז לקחת כזה בנאדם ולתמוך במה שהוא אומר על אורי זו עוד שטות אחת ענקיתתתתתתתתת. אורי יכול להשתמש ביכולות שלו, וטוב שינצל אותם. לאיזו מטרה שירצה, כל עוד היא לא פוגעת. התוכנית של אורי לא פגעה באף אחד, ולהפך-עשתה טוב להרבה מאוד אנשים. כדי שתשקלו שוב את דעתכם על אורי. :) דורין

וואי קדחת ואפילו לא במקוםXD

אני בטוח שיש כאן הרבה שכבר שכחו מהשנאה ונהנים מהתוכנית של אורי גלר... אז מה את מחממת אותם עליו שוב... לדעתי הוא אחלה של בנאדם בלי קשר למייקל והוא גם היה בין האנשים שהלכו לבר מצווה של הילד משדרות. ובקשר למה שאמרת שהוא עושה כסף מהכישרון שלו... אם אורי גלר היה נולד 40 שנה מאוחר יותר והיום היה מתחיל עם ה"כוחות" שלו הוא היה מסיים בכלבוטק, או שומר מסך. אבל הוא נולד בזמן הנכון ועם הטריק הנכון, זה הכל :) ואל תשווי את נמרוד הראל אליו אפילו בצחוק. לאורי יש "כוחות" ונמרוד לא טוען אפילו לשנייה שיש לו. ודרך אגב, בשנייה שנמרוד הראל נהג בעיניים מכוסות הוא סיים להעתיק את הרזומה הענק של אורי גלר, בלי "כחוחות"!!

כמו שאמרתי- אני מתעדכנת!

ולפני יומיים ההודעה שכיכבה כאן היתה על אורי גלר ועל ההשאוה לנמרוד הראל. וכמה שנמרוד הראל צודק שהוא יורד על אורי!

TalovesMj

New member
שתי מילים!

מייקל גָ'קסון
כמעט הקאתי על הצליל של האָה סתם חח... אני חשבתי שהוא איש מפחיד הזוי ופתטי מגיל 5 (לא במילים האלה אבל משהו בסגנון
) או משהו כזה שזה 97 בערך.. הראיון היה ב.......... ואני מעריצה את מייקל בכלל מדצמבר 2004 .. אורי גלר אף פעם לא עניין אותי יותר מדי וזה לא שהוא מצדיק הרבה תשומת לב כלפיו.. גם לראות כיפוף כפיות ועצירת שעונים זה משעמם באיזשהו שלב.. לפעמים זה בסדר לראות אותו בשישי עם מיכל בערוץ 11 אחרי שהעברתי בטעות. ואם כבר אני שונאת אותו בגלל מייקל (נגיד..) זה בגלל הצביעות שהוא גילה אחרי הראיון.. תתקרבי יותר לאחרי המשפט..הוא בעצמו חושב שהוא רב עם מייקל רק אחרי המשפט... "מאז סיפור האנטישמיות מחקתי את מייקל ג'קסון" (7 לילות משישי האחרון) וההיפונוזה אולי מבחינת אנשים נחשבת בסדר.. הנה הוא נותן הוכחה לזה שמייקל ג'קסון חף מפשע.. אבל מצד שני הוא שאל אותו אתזה והוא גם הודה שזה לא היה מוסרי מבחינתו. (אה ויש לי שאלה בלי קשר.. למה הוא מחק ממייקל ת'שאלה בהיפנוט ואז פירסם את זה?X: הוא סומך על זה שמייקל לא יודע עברית?) ולא חסרים אנשים שאני לא סובלת שתורמים, מאמצים ילדים ומופיעים למטרות של צדקה.. לא רק שאני לא סובלת אני גם חושבת שהם אנשים לא טובים בלשון המעטה. לא אמרתי שאורי גלר כזה חח אז לסיכום- אני לא מתה על אורי גלר עוד לפני שידעתי מה הסיפור שלו והסיפור של מייקל ג'קסון והוא דווקא כן השמיץ את מייקל (או שאמר שהוא אנטישמי ומחק אותו מהלקסיקון.. זאת כן השמצה נראה לי)ו... זהו.. עכשיו אם את מבינה את אורי גלר את יכולה להסביר לי משהו? בעיתון 7 לילות היה קטע שהם שאלו אותו שאלות על מייקל אחת השאלות היתה אם הוא היה נותן למייקל לעשות בייביסיטר על הילדים שלו.. הוא ענה "מה פתאום! בחייך! תראה, אם היית שואל אותי 'אורי היית שולח את הילדים שלך לישון איתו במיטה?', בטח שהייתי אומר לא. אבל אם היית שואל אותי 'אתה בוטח במייקל?', הייתי אומר בטח. אני לא מאמין שהוא אנס. אני חושב שכל מה שהיה נגדו זה כיסים עמוקים. הם רצו הרבה כסף". ההיגיון אבד בתשובה הזאת. המוצא הישר מוזמן להגיב ולהסביר. תודה

הסברים לך!

אחד הדברים העיקריים בהיפנוזה הוא להשכיח את מה שקרה בזמנה! מייקל יודע שאורי עשה היפנוזה. אורי אמר את זה הרבה. אם אני לא טועה אפילו בנוכחות מייקל. יש לי קטע ווידאו! ואולי אנחנו המעריצים לא נעלבים ממה שמייקל אמר כי אנחנו יודעים ש"ההשמצות" לא היו לגבינו אלא לגבי החברים הטובים שהיו לו, ביניהם נכלל אורי גלר! גלר הרגיש שמייקל דיבר אליו באופן אישי ונעלב! מותר לו! ולגבי 7 לילות! מה את לא מבינה?! אנשים לא מתים על זה שילדיהם ישנים עם מבוגרים! הוא הוציא את מייקל בסדר גמור ויותר מזה! יותר ממה שאפשר לצפות מבנאדם פגוע!

TalovesMj

New member
אה טוב..

הוא שם על זה דגש שהוא מחק את השאלה הזאת אז חשבתי.. נו טוב... אם הוא מחק את כולן אז הוא בטח מחק את זאת.. ההקלטה הייתה מ2001 לפי מה שהבנתי... שנתיים לפני הראיון.. מייקל לא ירד על חברים שלו.. אלא על אנשים שדפקו ומעכו לו ת'צורה.. (כי אין לו סיבה לרדת על חברים שלו ואין לי שום רצון להתווכח על העניין של ההקלטה חחחחחח על מי הוא כן דיבר ועל מי הוא לא.. אני רק משערת.. על חברים טובים לא יורדים
) אם אורי היה חבר טוב אין לו שום סיבה להעלב.. אבל לא שאלו אותו אם לישון איתו.. שאלו בייביסיטר.. הפירוק של השאלה מיותר לדעתי..

g a g a

New member
אחותי הגדולה פגשה את אורי בלונדון

לפני מס' שנים והתרשמה שמדובר באיש חרטטן ביותר ושקרן לא רע בכלל [אני לא אספר את כל הסיפור, אבל טראסט מי]. מעבר לכך, מספיק לי לצפות בראיון הבא כדי להבין שמדובר בחרטטן http://www.youtube.com/watch?v=M9w7jHYriFo&mode=related&search= [ואני מתכוונת לראיון של אורי גלר אצל קרסון, ראיון מאוד עתיק]. וכמעט שכחתי! ברוכה השבה!

הראיון לא עושה לי כלום!

מה תגידי על כיפוף כפיות ביד אחת?! ועל כך שהכפית על הטלוויזיה שלי התכופפה! ומה על קריאת מחשבות?! הקטע עם גיימס רנדי מוכר. ולאורי יש סיבה טובה- הוא טוען שהוא משתמש באנרגיה חיובית כדי לעשות את הדברים האלה, וליידו ישב לא פחות ולא יותר האוייב הכי גדול שלו-גיימס רנדי! שע"פ דבריו של אורי העביר לו אנרגיות שליליות והלחיץ אותי. אני מאמינה לו. אני יודעת שיש בו משהוא. זה מורגש מאוד (אצלי לפחות) במבט שלו.

תפתחי לו פורום מה את רוצה פה?

רק תעני לי על שאלה אחת שלא מפסיקים לשאול.... למה הוא לא מוצא את בן לאדן או נסראללה? שיעשה משהו מועיל.... ולא, למצוא נפט אחרי שאתה עושה שנה שלמה מחקר עם מפות לא נחשב XD

g a g a

New member
תשמעי, לא התכוונתי לעצבנך עד כדי

כך שכמעט בכל משפט תשימי "?!". אבל אם אורי יקר לליבך, אז שיהיה לך בכיף. אנחנו נמשיך בשלנו, ואת תמשיכי בשלך

shaylovesmj

New member
אורי הזבל!!!

פגשתי את אורי גלר 3 פעמים. לסיכום: חרא של בן אדם ,שקרן,חרטטן מאנייק...שה' יקח אותו אמן!!!!!!!!!!

shaylovesmj

New member
mj i love u so much

לונדון מרץ 2001 ניו יורק ספטמבר 2001 לונדון ואקסטר יוני 2002 עונה על השאלה?

DANGEROUS GIRL

New member
סחטיין על ההשקעה אבל..../images/Emo105.gif

אנשים לא אוהבים את אורי גלר לא בגלל מה שהיה עם מייקל... הרבה חושבים שהוא חרטטן וכן מה שאיריס הביאה לפה,הראיון הזה מאוד מראה עד כמה שהוא גם לא אמין... והאנרגיה השלילית שבגללה הוא לא הצליח.. בחייך.. אם נמרוד הראל היה אומר את זה זה באמת היה אמין! פי כמה...

unb®eakable

New member
אחותי הקטנה

מה שלומך מתוקה? אני באמת חשבתי המון לפני ההודעה הזאת. לא ידעתי אם להגיד או לא להגיד. תכלס לא כזה מעניין אותי. הפרסומות של קשת מעלות בי הרבה גיחוך זה בטוח. פשוט מגוחך קצת "היורש" איזה שם דפוק תקעו לתוכנית הזו. ודפוק או לא דפוק, צבוע או לא צבוע הוא עושה מליונים על גבי מליונים ואחוזי הרייטינג היו הכי גבוהים בכל השבוע, למעשה חוץ מכל הכוכבים הנולדים האלה, ספיישלים או כדורגל הרבה תוכניות לא מתקרבות לאחוזי רייטינג האלו- מה שאומר הרבה צופים. תראו אפשר להתווכח שעות על הנושא הזה "אורי גלר" אני יכול לומר כמה מילים בכלליות עליו, הבנאדם יודע מה עושה, הוא יודע למשוך צומת לב כמו שצריך, הוא יודע איך להתנהג ובמילים בוטות- יודע איפו ללק כשצריך. אם זה "קשת" של ערוץ 2, אם זה המליונים על חשבון אנגליה, ואם זה מייקל ג'קסון והמשפט מחץ שלו "אני חבר קרוב של מייקל" שיהיה לו לבריאות עם כל מה שהוא עושה,אני אשית לא טורם לו אחוז אחד לרייטנג ולא סובל אותו. אבל זה בעיקר כי יש משהו בפנים שלו, משהו בהתנהגות שלו שאני לא אוהב. הבנאדם יודע לסבוב יופי את מי שהוא צריך ויודיע להשיג את מה שהוא רוצה. אני עשיתי שטות לפני כמה ימים ששלחתי לקשת סריקה של invincible הוא הרי צייר למייקל את העמוד בחוברת. אמור להיות סרט עליו או משהו כזה אז זה אמור להופיע שם, יחד עם כמה תמונות וקטע וידאו שלו עם מייקל. בקיצור לסיכומו של עניין, עזבו אתכם מהנושא הלא חשוב הזה. ואחותי בואי לביקור...

למעלה