שלום שלום,

לירונר

New member
איך אני אצרח כמו טל פרידמן בלילה../images/Emo35.gif

אם אתה רוצה אני אשלח לך את הטלפון עכשיו אבל תתקשר מחר

ugi

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לירוי25

New member
כל עוד את לא גייפרנדלי מתלהבת..

(סליחה אבל אני אלרגי) את יותר ממוזמנת להצטרף אלינו. תה? קפה? מסאג´? טובות הנאה מיניות? ברוך בואך של שבוע האושר של מרמלד! שקיות הקאה ניתן לקבל אצלי בחינם..

טל קר

New member
אם אני גיי פרינדלי, אבל ממש לא

מתלהבת מההודעות שלך, וגם צריכה לפעמים שקיות הקאה, זה נקרא?

טל קר

New member
והנה פירוט :

דוגמית שקית הקאה מס´ 1 : "תראי לנו את הINNER BITCH, את אישה, אז תראי לנו את רזי המקצוע" דוגמית שקית הקאה מס´ 2 : "איזה אישה היסטרית! יאללה צו ראשון תאמין לי שאם אתה ככה הסטרי הצבא רק יעשה לך טוב"

מנאז´ אה טווה הצטרפותי../images/Emo102.gif

כשאני חושב על זה, מעולם לא הצגתי את עצמי רישמית. אני אלעד ואני מכור ל"לחיי האהבה". (go figure). האמת שתמיד חשבתי את עצמי למעל כל זה, אבל מה לעשות, סמדר פשוט עושה לי את זה והמשחק של נתי רביץ גורם לי להבין שיש הרבה דברים בחיים שאין להם הסבר ופשוט צריך לקבל אותם. הצהרות כאלה ואחרות, בהמשך... יום טוב ושבוע אהבה מוצלח
<--- להזכירכם שגם לחתול שחור מגיעה אהבה, ומי שהמציא את המנהג לירוק כל פעם שרואים אותם היה סתם עוכר ישראל. (פשוט לא יפה..אנשים..) Welcome commitee פעמיים סוכר!

Kingomri

New member
איחול חד פעמי-לשימוש חוזר

לרגל שבוע האושר והתקווה (והגבורה?) הנני כאן מצטרף לאיחולים לגל(יה?), המהורהר בנפשו (עוד שרוט לרשימה) ולעוגי הטעים מי ייתן ותכתבו בפורום דברים טובים כבר בהתחלה מיד נכין לכם קפה (שוקו עדיף) ונגיש עוגת בלילה ולפני שעליכם נברר פרטים ונרכל, יש לנו מספר דברים לכם לאחל: שלא תדרכו על קקי של כלב, ושלא תשתו לי יותר מדי עשב שתמצאו אהבה בדמות גברית במיוחד, ושתדעו שאין טעם לריב עם אף אחד שתחייכו בכל פעם שתכתבו כאן תגובה, ושמתנה ראשונה ממני תקבל פסק זמן חלבה המון נישוקים חיבוקים ואמצעי מניעה עמרי המלך, שבדרך להתאשפז בבית חולים גהה

ugi

New member
עמרי

פשוט מקסים. (אני לא צוחק). תודה בשמי ואני מניח שבשם האחרים גם כן...

campari

New member
פסק זמן חלבה זאת סטיה ברמה של

אוזני המן עם מילוי פסטו (ומכיוון שיש את האחד אז המציאו גם את השני) ולכל החדשים, יופי שבאתם

למעלה