שלום שלום,

גל*

New member
שלום שלום,

אני כבר כמה זמן קוראת את הפורום מהצד.. ותהיתי אם אפשר להצטרף?

ugi

New member
היי גל

אפשר להצטרף להצטרפות שלך? אמנם כבר כתבתי הודעה אחת אתמול בלילה, אבל נורא מאיים להצטרף לבד, במיוחד בהתחשב שנראה שכולם כאן מכירים כבר אחד את השני היטב... בקיצור, שוב שלום...

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif תרשו לי לברך את שניכם

ברוכים הבאים....... תספרו לנו קצת על עצמכם: מאיפה, בני כמה, מי, מה, למה, ואולי אפילו תקבלו מתנה! גיא

ugi

New member
היי גיא,

ערב טוב גיא, אז מה יש לספר מעבר למה שכבר יש בכרטיס? מאיפה: רמת-גן בן כמה: 11 ימים לפני שאני הופך לבן רבע מאה מי: אני מה: גם אני למה: גם לי אין תשובה מתנה: עוד 11 ימים עוד מאפיינים: חולה על ג´ים הנסון, באפי, OSC, סרטים (נורא מפליל...) בכל מקרה, כמו שכל מי שיודע אז עכשיו תקופת מבחנים, אז יש סבירות גבוהה שכל כמה שעות אני אזדקק למנוחה קלה מהחומר ואבוא להשתעשע כאן, אז מקווה שאני לא אעצבן אף אחד ולא אמאס עליכם מהר...

לירוי25

New member
הנה בחור כלבבי!../images/Emo24.gif

חובב באפי, ברגע זה שיחקת אותה מבחינתי!!!

ugi

New member
מה, גם אתה../images/Emo35.gif

לדעתי אנחנו זן נכחד... צריך לדבוק ביחד כדי לעזור זה לזה ברגעים הקשים... אף אחד לא היה שם בשבילי כשטרה ו-ווילו נפרדו...

לירוי25

New member
טרה??

אני ראיתי עד הפרק שהם הרגו את ראש העיר ומאז לצערי לא הצלחתי לאתר אף אחד מהפרקים. החבר האחרון של ווילו היה החמוד שהיה הופך לאדם זאב בזמן ירח מלא, לא?

ugi

New member
קצת עיכונים ../images/Emo58.gif

יקירי, ווילו המקסימה ננטשת ע"י אוז הזאב, אך עד מהרה (טוב לא עד מהרה) מוצאת את כוחותיה כמכשפה רבת כשפים, וכן כלסבית פעילה עם בת זוג מכשפתית נוספת - טרה. בקיצור, עליך להשלים 3 עונות שלמות... אני בעצמי מנסה להשלים חלקים נרחבים שחסרים לי מעונות 4 ו-5... אבל אל חשש, בקרוב בסטאר וורלד יתחילו בשידור עונה 5 המשובחת. יש למה לחכות...

היא לסבית??

באמת פספסתי הרבה בסידרה נראה לי שפיספסתי מיליון פרקים. ידעתי שהיא מכשפה עם הבלונדינית הזאת (טרה?) ועכשיו הערפד הבלונדיני הזה (לא יודעת איך קוראים לו) הפך להיות טוב והוא עם באפי והחבורה. פעם אחרונה שראיתי גם היתה לבאפי אחות שלא ברור מאיפה היא הגיעה אבל היא פשוט צצה משום מקום.

ugi

New member
כן, היא לסבית ../images/Emo58.gif

והערפד המחומצן זה ספייק השווה בטירוף (וזה שהוא בריטי רק מוסיף לו), והוא ובאפי זוג, וכמה שיש יותר סצינות סקס זה יותר טוב, כי יש לו גוף סוף הדרך שמאלה... טרה הבלונדה היא בת זוגה (לשעבר) של ווילו, והיא מכשפה זוטרה... האחות הזאת נורא מעצבנת (דון). ואילו זנדר הולך להתחתן עם שדה לשעבר (שבעברה היתה גם חברה של ברנדון - איך הוא מסוגל לגעת בה כשהוא יודע את העובדה הנוראית הזאת

שווה בטירוף?

לא הוא מזוויע. ואחות של באפי בסוף בכלל מתברר שזה איזה מזימה של איזה שד או משהו והיא סתם מרגלת (הסידרה מסובכת מדי כשרואים פרק אחד בחודשיים)

ugi

New member
כן נכון וכן נכון../images/Emo70.gif

פשוט לא מצאתי תמונה טובה... וחוצמזה, בלי בגדים זה תמיד שיפור

לירוי25

New member
ווילו לסבית??וואי...כמה שאני פספסתי

מה שכן, הדבר הכי טוב הוא שהעיפו את אנג´ל...חמוד חמוד אבל עלה לי על העצבים מהר מאוד עם כל הקטע של הקדוש מעונה. חביב הקהל שלי היה זנדר, כמה סתימה ככה כוסון! אבל המלך שלי היה ספייק הערפד המחומצן עם המבטא הבריטי!

לירונר

New member
לגל* ולעוגי

ברוכים הבאים ~
~ אתם מוזמנים להיות חלק מהפורום שלנו (ויש פה גם בנות כפי ששמתם
) ואנחנו נשמח להכיר אתכם טוב יותר וככה כולם יכירו את כולם (אמן כן יהיה רצון) עכשיו..למי שלא עדכן את הכרטיס האישי- שיעשה את זה מיד ככה נוכל לרכל עליכם עם יותר אינפורמציה
(איזה כוסון..) ובמיוחד בשבילכם יש לנו אייקונים חדשים (וגם לפורים.. אבל אל תגידו לו)
שלכם ב
~לירון~

ugi

New member
לירונר

תודה רבה על קבלת הפנים ה
בית...
עוגי

לירונר

New member
אני יודע לחקות את מיס פיגי

וגם את טל פרידמן ואת אניטה פללי השולטת