שלום שלום

שלום שלום

שמי לינוי, ואני מדיום בתפקידי בכח במעגל מסויים שהיה פעיל באילת, מעגל של מאגיה אפורה, (למרות שאם תשאלו אותי היא לבנה לגמרי, סתם מטורפים) בכל מקרה היינו עוסקים בסיאנסים וכיו´.. ביצירת כשפים וקסמים, שלרוב פעלו לנו, משום מה לאחר משבר שעבר על מי שאצלו היינו עושים את הסיאנסים והוא בעצם מיש הכיר לנו את המעגל, הוא חזר בתשובה והחליט שהוא לא רוצה שום קשר עם המאגיה (כמובן שזה כבר השתנה מאז.. יש לו פיצול לא קטן) בכל מקרה הייתי נתקלת ברוב הפעמים בשדה עקשנית שקראה לעצמה קורדיליה והיא נכנסה בי לא פעם במעגלים, היא הכריחה את המעגל לא לספר לי מה שהיא אומרת להם דרכי והבנתי שזה היה קשור למי אני ומה אני חשה בכל פעם מחדש, לדוגמא היא ספרה לחברי המעגל שניסיתי להתאבד וכד´, מה שכמובן לא סיפרתי דאז לאף אחד. בעיקרון כבר מזה זמן רב אחרי הפירוק שלנו (זה היה לפני בערך שנה, פלוס מינוס) ואחרי שעברתי מאילת לת´´א אני חשה ממש ברוע פנימי שמנסה כביכול לחדור אליי, הן בצורה של חולי תאומי, כאבי בטן, בחילות ומה לא. אני לא מכירה בת´´א אנשים שמתעסקים בתחום אבל נראה לי שיש כמה רוחות שרוצות לפרוק כעסים או לסיים מה שהחלו עימנו במעגל כי אנחנו סגרנו אותו בפתאומיות. או שמא זוהי קורדיליה שמנסה לנקום בי כי היא שנאה אותי מאוד ואני לרוב התנגדתי לכך שהיא תכנס עאליי פחדתי מחשיפת יתר בפני חברי המעגל, ובנוסף היא גרמה לי חולשה נוראית. הייתי שמחה לדעת אם יש איזה פיתרון לכל המתרחש, והאם יש איזה מעגל פעיל אליו ניתן להצטרף, אפילו חד-פעמית, רק על מנת להיפטר מהם, שלא תבינו אני מעוניינת ביותר, אבל זה נראה לי חצוף מידי. בכל מקרה למעוניינים לשמור על חשאיות יש לי בכרטיס האישי כתובת אייסיקיו, אימייל, וניתן גם לכתוב לי במסרים אישיים. בתודה מראש לינוי

ויש לי עוד שא../images/Emo131.gifה קטנה

יש למישהו ייחוס מסויים לאלמנט כלשהוא, הייתי שמחה לדעת גם על זה על מנת לחדש כוחות וליצור עוד דברים , אגב אני משתייכת לרוכשי אלמנט האדמה ומחצית מהאש. אם בכלל יש לכם מושג על מה אני מדברת, מקווה שכן. תודה רבה לינוי

the real cOSHi

New member
יש לי

ייחוס לאדמה וחלקית גם לאויר. עם האש אני מתחיל להסתדר ועם המים הייתה לי בעיה אבל עובדים על זה חוץ מאנרגיות אבל לא השתמשתי בייחוסים אז אם יש לך מידע טוב לגבי אופן שימוש, צרי קשר

Justin Angel

New member
אממ...

אני מקושר לאלמנט האש ומקושר משנית לאנרגיה הבסיסית של היקום. ד"א כולם לצעוק עכשיו בקול רם אם הם רוצים הסבר על קישורים לאלמנט בספר הבא במקשוף... ("מקשוף - מאגיה")

אני לא ממש מבינה למה את מתכוונת?

אני לא ממש מבינה למה את מתכוונת בייחוס מסויים לאלמנט? האם הכוונה היא לאיזה אלמנט אני מרגישה הכי חזק? בקשר לשאלה שלך, זה ממש מעבר למה שאני יכולה לעזור לך. אני מפחדת להציע את מה שאני חושבת שצריך לעשות, כי זה די מסוכן להתעסק עם רוחות, ואני לא הכי מומחית בעניין. אבל, אני חושבת שרוחות יכולות להיתפס אליך רק אם יש משהו שמחליש אותך, רגשות כמו טינה, כעס, צער, אבל, דיכאון, דימוי עצמי נמוך וכו´, הם דברים שעוזרים לרוחות להישאר אצלך. אולי אם תשחררי ממך את הרגשות האלה, את תהיי יותר חזקה והרוחות לא יוכלו להישאר אצלך. אבל באמת שאני רק מנחשת כאן על סמך תיאוריות בלבד.

Justin Angel

New member
בכלליות

הכוונה היא לאלמנט שקל להשתמש בו יותר ויש תוצאות יותר אפקטיביות וגם נוח יותר. ישנה מדיטציה מיוחדת למצוא את האלמנט הראשי אליו מקושרים ,כמו שאמרתי מי שרוצה שזה יופיע בספר הבא רק שיגיד וזה ייכנס.

mishmish18

New member
אני..

מקושרת לאנרגיה של היקום.. אני לא יודעת אם גם לאלמנט מסוים נוסף..

Justin Angel

New member
?

*ג´סטין מרים גבה* חשאיות? בכל מקרה... אני כרגע לא מצליח לקבוע אם את מטורפת או שאת מתארת את מה שקרה לך באמת. תראי, אני אגיב עכשיו מההנחה שאת לא מטורפת ,למרות שאני יכול להיות טועה בהנחה זו. אני מציע לך להקים מגן רגיל ולתחזק אותו באופן קבוע ,אם אחרי תקופת זמן מה (שבוע נגיד) שהקמת את המגן ותחזקת אותו זה לא פועל אני אכתוב לך הנחיות מיוחדות לפעילות. נ"ב ההוראות כיצד להקים מגן רגיל נמצאים בספר "מקשוף -הבסיס".

the_hermit

New member
אגב, ג´סטין

כמדומני מהודעות שפרסמת בפורום ניתן להבין שאתה מתעב העתקות... בגלל זה התפלאתי למצוא שאחד הפרקים המעניינים במקשוף (זה עם החוקים) הוא העתקה מילה במילה (כולל האינטרו) מ Authentic Thaumaturgy של P.E.I Bonewits ממ.. לפחות היתם משנים את הסדר או משהו...

Justin Angel

New member
אתה באמת נעל נכון?

אני רציני, פשוט נעל. האינטרו בתור התחלה לא אני רשמתי אז אין לי מושג קלוש מאיפה זה בא, ובהתחשב בכך שרשום בפתיח שהחוקים לא מקוריים של צוות המקשוף אלה הם חוקיים שהועברו מתקופת הדרואידים (דבר שאני אישית יכול להעיד על נכונתו ההיסטורית). אני יכול לתת לך עכשיו 15 ספרים שנמצאים לי על המדף בבית שיש להם את החוקים האלה וקצת מעל 1,000 כתובות אינטרנט אם אני אחפש טוב. אף אחד במאה האחרונה לא המציא אותם. רק לציין, שאני נותן לך באופן רשמי את התואר "נעל מדברת".

אני לא מטורפת פשוט באילת שמרנו על

חשאיות, כי לא פעם נתקלנו בחבורות שמעונים וביטונים שאיימו עלינו בסכינים וכאלה כי הם חשבו שאנחנו מקריבים חיות ומה לא... מה שממש לא נכון. אם תוכל להסביר לי אם יש היגיון בכך שקורדיליה הזו רודפת אותי, או שמא אלה רוחות שמנסות לתקשר איתי או דרכי. רק שיהיה לי מושג מה כל הבלאגן הזה. בתודה לינוי

morning star

New member
על ספרים וזכויות יוצרים

דבר קטן - מבחינה היסטורית ישנו נתק בין תקופת הדרואידים לימינו (הודות ליוליוס קיסר ואח"כ לנוצרים). אם אתה יכול להביא הוכחה הסותרת את הטענה הזו, אשמח מאוד. כתובות אינטרנט - עד כמה שאלה יעילות, הפרת זכויות יוצרים נפוצה מאוד ולכן בעיני הם לא מהווים הוכחה לכלום. אייזיק בונוויטס הוא דמות מוכרת בקרב הדרואידים בעולם והוא מראשי ה-OBOD. לא אתמה כי דווקא הוא המקור לחוקים הללו (או לפרסומם, אם תתעקש). אז נכון, בפתיח כתוב כי החוקים הם לא מקוריים של צוות ה"מקשוף", אך ציון הספר(ים) ממנו למדו חברי הצוות את החוקים - זוהי רק מחווה של רצון טוב כלפי המחבר(ים). לא רק זה, היה בטוח שדבר זה יכול לשמש לתביעה על הפרת זכויות יוצרים. זוהי רק אזהרה ידידותית ממי שכמעט למד על בשרו את העובדה הקטנה הזו (ותאמין לי, אי-מייל קטן עם בקשה מנומקת יכול לחולל פלאים). שלך הנווד

Justin Angel

New member
טייק 2

"עבר מתקופת הדרואידים העתיקים" = נכתב לפני הרבה זמן = 10,000 שנה מינימום ==> ליצחק בונוויטס אין זכויות יוצרים על זה. ==> you people bitch alot את הציטוט הפותח את חוקי המקשוף כתב פרנק הרברט וזה מצויין מתחת וגם באיזה עמוד זה נכתב ,אז על מה בדיוק אתם bitching about? את חוקי המקשוף לא אני ערכתי אז אין לי מושג בקשר מאיפה בא הפתיח או הניסוח או הסדר או באותה מידה הפונטים ,אני כן יודע שאנחנו ישבנו יומיים להתווכח על מה צריך להיות הניסוח המדוייק בעברית אז אני אומר בבטחון שלא העתקנו את זה משום מקום.

morning star

New member
דרואידים וזכויות

עדיין לא הבאת לי את ההוכחה לרציפות ההסטוריה הדרואידית. 10,000 שנה מינימום, נכתב? הכתב, אם היה קיים אז, היה בחיתוליו ובאזור המזרח-התיכון (ששם כנראה התחיל). המסורת הדרואידית גם לא הועברה בכתב, עד כמה שידוע לי, אלא בע"פ. זה שהניסוח בעברית לא מופיע בשום מקום זה דבר אחד, אבל המקור, סביר להניח, שממנו לקח צוות המקשוף היה באנגלית. לבונוויטס, אם הוא הראשון שכתב את זה בספר ופרסם - לפי החוק יש זכויות יוצרים. מה לעשות, זה החוק. אתה תוכל להתווכח על זה עם כל העולם, אבל סופו של דבר שתשלם אם בונוויטס יחליט על כך (זאת כמובן, במידה ויגלה, אבל סביר להניח שלו). מאחר ואני בקשר עימו, אני יכול לשאול אותו על כך (על מקור החוקים, לא על זכויות היוצרים, אל תדאג). וגם הציטוטים שהבאתם מספריו של פרנק הרברט - אם זכויות היוצרים לא עברו לבנו, אז לא אמורה להיות בעיה. אם כן, כנ"ל תקף לגביו. "אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש". ושוב, זה רק טיפ ידידותי. שלך הנווד

Justin Angel

New member
טייק 3

קבוצת דרואידים (דגש על דרואידים ,לא אוויטים או בארדים ,דרואידים) בתחילת המאה17 (1,800+) הסיקה את שלושת הכללים האלו בעבודה מרתקת בת +40 עמודים (שד"א הזדמן לי לקרוא כמה עמודים בזמן שהותי באירלנד) כבסיס לקסם הדרואידי העתיק. לפי דעתי האישית המסקנה שלהם הייתה נכונה, ככל שאני לומד יותר על דרואידים אני רואי כיצד שלושת הכללים האלו מתקיימים במסורת הדרואידית. אני יודע יחסית טוב מה זה זכויות יוצרים בהתחשב בכך שבתקופה שהייתי ראש האגודה היו מספיק אנשים שגנבו מהספרים שלנו ומהאתר שלנו לאתרים שלהם, וכתגובה לכך תבענו אותם אחד אחד על הפרת זכויות יוצרים אחרי שמצאנו את הפרטים האישיים שלהם. אני ראיתי את חוקי המקשוף מופיעים בערך ב15 ספרים שיש לי כרגע על המדף ,ואני די בטוח שבונוייטס מודע לזה בהתחשב בכך שהוא גם העתיק מילה במילה (כמעט) את שלושת החוקים הראשונים ואני בטוח שהוא גם לא פיתח את שאר החוקים.

מודט1

New member
לילי היקרה, יש פיתרון.

לילי שלום. בקרוב מגיעה לארץ ד"ר מרלין רוזנר. אשפית רוחנית, ומיומנת בעניינים מהסוג הזה. אם תרצי אוכל לקשר אותך להמשך אינפורמציה. בברכה. אבי.

למעלה