שלום שלום!

NasTy GirL

New member
שלום שלום!

אני לירי. ויש לי בעייה...כמובן. אני חולמת הרבה דברים, וכמה ימים אחרי זה-הדברים האלו קורים לי. למשל (דוגמה כואבת...תרתי משמע...) שבוע שעבר חלמתי שאני נופלת ממדרגה בביצהצפר, ויומיים אחרי זה-זה קרה, ולא רק שזה קרה, זה קרה באותו מקום ואותן חברות היו איתי ובנוסף לכל-גם מה שראיתי באותו זמן-קרה גם בחלום. אני לא יודעת אם חלמתי את זה או לא, אבל אני בטוחה ב80% שכן. דברים כאלו קורים לי הרבה פעמים. אני מכירה תופעה כזו בשם דה ז´ה וו. אבל התופעה הזו היא תופעה של גילגול נשמות-ואני כמעט בטוחה שכבר חלמתי את הדבר הזה. קורה לי הרבה פעמים דברים דומים. מה זה? איך נפטרים מזה? או מה עושים עם זה? זה מרמז על משהו או שזה מסוכן או ש...משהו אחר? בכל מקרה-הראש שלי עדיין כואב מהמדרגה...
@
@
לירי
@
@

wee man

New member
בעיה מוכרת כאן בפורום...

כבר היו אנשים שכתבו לנו על אותה בעיה, והפתרון שלה... אין לי מושג... אם את לא בטוחה אם זה חלום תתחילי לנהל יומן חלומות ואז תדאי... ינון

WINGS

New member
שתי אפשרויות...

או שאת חולמת חלומות נבואיים, שזה דבר נחמד מאוד שקרה לי כמה פעמים, ואני בטוח שזה קרה פעם לכולם. חלום נבואי לא חייב להיות בעל משמעות אוניברסלית כמו בתנ"כ, אלא גם משהו אישי קטן. אפשרות שנייה היא שבתת המודע שלך את יוצרת את המצבים שחלמת אותם ומתרגמת אותם למציאות. להיפטר מזה ? לא מומלץ... תנסי לנצל את זה במקום.

אל תתעלמי...

.....תמשיכי, תפתחי את זה, תראי לאן זה יוביל. אל תפחדי זה הסיסמא שלך:)

דנה^^

New member
אולי תנסי

אם את חולמת על משהו כמו מה שקרה לך תנסי בזמן הקרוב לזה לא להתקרב לאיזור ההוא, טוב אין לי בדיוק עצה, אבל אם זה חלום נבואי את יכולה לנסות לשנות אותו (למשל ע"י התרחקות מהאיזור) כמה זמן כבר יש לך חלומות כאלה? זוכרת בערך מתי זה התחיל? אולי היה באותו זמן איזה אירוע שהשפיע?

fishi14

New member
אני רוצה לעשות קצת סדר בבלאגן...

אז קודם כל: דה ז´ה וו זה שהמוח שלך שולח אותות למקום הלא נכון ולכן נראה לך שמה שקורה כבר קרה, אז אם זה היה לך בחלום אין לזה שום קשר לדה-ז´ה-וו. עכשיו, יכול להיות שאכן היה לך חלום נבואי, אבל מאחר ואת לא כותבת יומן חלומות (או שכן?!) אין לנו דרך לברר. אז רק תדעי שמ-מ-מ-ש אין קשר בין דה-ז´ה-וו לגילגול נשמות! בלי קשר לכלום- מכירים את הספרי ילדים האלה על הכלב בלאגן?... אין לי שמץ של מושג למה פתאום בזה.... בייי

NasTy GirL

New member
וואו...תודה על כל התגובות!!!../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif

THANQ VERY MUCH! אני לא מנהלת יומן חלומות. איך להתחיל לנהל כזה? אבל יש לי בעייה קלה... אני נזכרת בבוקר שחלמתי את זה, ואז שוכחת מזה... ובבקרים אין לי זמן לרשום...
ביצהצפר...
בכל מקרה, אני שוכחת מזה ואז נזכרת-שנייה לפני שזה קורה (בשעת הנפילה, למשל...) עדיין כואב לי הראש...:)

fishi14

New member
סביר להניח שמה שהיה לך היה דה-ז´ה-ו

בקשר לאיך לנהל יומן חלומות: קחי מחברת, קחי עיפרון/עט, שימי אותם ליד המיטה, וכשאת מתעוררת תרשמי את מה שאת זוכרת מהחלום. הסבר יותר מפורט תמצאי באתר של אלון או של גיא. בייי

למעלה