שלום שלום

robert fripp

New member
שלום שלום

יודעים מי אני בכלל? אני ההאו שפעם מזמן ניהל את הפורום....... בכל מקרה, מצטער שאני לא כותב...... סתם רציתי לידע אותכם, זוכרים את האלא הפגרים מפורום חברים שהציקו פה שחברים שולטת וכל מיני חרא כזה בכל מקרה כל כאלב ביג´י יומו פורום חברים הוא היום פורום נטוש וריק מאנשים :) כל כאלב ביג´י

or001

New member
מתי אנשים יבינו

שחברים לא מתקרבת לקרסוליים של סיינפלד ובעצם שום סדרה לא מתקרבת לקרסוליים של סיינפלד

hospital_food

New member
חברים VS סיינפלד

"חברים" זו עוד סדרה כמו עוד מליון סדרות אחרות,אז יצא למפיקים פוקס והם בחרו שחקנים שהפכו ללהיט, חוץ מזה אין בסדרה כלום הסקריפט שלהם מאוד מאוד דל ומלא בדיחות קרש חלשות. סיינפלד זה הרבה יותר מעוד קומדיה, סיינפלד זו סאטירה חברתית,ב-180 פרקים היא הקיפה כמעט את כל הנושאים החברתיים, את כל הדילמות את הכל. אין סיכוי שבעתיד תיהיה סדרה יותר טובה מסיינפלד, זה פשוט בלתי אפשרי. ש"חברים" תלך לעולמה עוד כמה שנים אלה שהתאבלו על גורלה אשכחו אותה מהר מאוד. את סיינפלד אי אפשר לשכוח בחיים. משפטים שלמים מסיינפלד ינצרו במוחי לעולם בעוד שבחברים (שראיתי כל פרק לפחות 3 פעמים) אני לא זוכר אף משפט מלבד משפט הפתיחה של ג´ואי(שקשה לא לשכוח כשהבחור אומר אותו כמה פעמים בכל בפרק). דוקא תמיד המלחמה בין צופי סיינפלד לחברים, למה?? עם כבר אולי בין סיינפלד לדרו קארי, במלחמה הזו לפחות לא יהיה ניצחון כל כך מוחץ( אבל בכל זאת יהיה מוחץ) הקיצר- ממצב ג´ו?

IC4

New member
the jerry seinfeld show

דרו סדרה מעולה חברים סדרה נהדרת סיינפלד פשוט סדרה אדירה באופן עצום כאילו פשוט נזכרים בקטעים מסיינפלד ואתה נזכר בדברים הטובים בחיים :) אבל אל תרדו על חברים, גם היא סדרה ממש כיפית שחרשתי עליה אחרי שחרשתי יותר מדי על סיינפלד אגב לאחרונה אני מפתח הערכה לוויל & גרייס GAY ROOMATE עם אישה איך לא חשוב על זה קודם :) אבל לא ראיתי ממש את הסדרה יותר מאולי שלושה פרקים שאיני זוכר.

dbzb

New member
השאלה האמיתית היא... ../images/Emo55.gif

מיהו אכן חבר מוצלח מספיק כדי להצטרף לחבורה הסיינפלדית. אני חושב שצ´אנדלר היה משתלב ביניהם בקלות, ורוס אולי לאחר מאמצים.

hospital_food

New member
צ´נדלר?

אף דמות מ"חברים" לא יכולה להכנס לסיינפלד. הדמיות בחברים שטחיות. מוניקה-חולת ניקיון בלע בלע בלע רוס- מה רוס? צ´נדלר- מה צ´נדלר? פיבי- צמחונית אבל לובשת בגדי עור ג´ואי- "השווה" אויי נו לכל דמות בסיינפלד יש אופי שיכול למלאות את אצטדיון וומבלי. ולמרות זאת קשה מאוד לדעת על מה הם חושבים ומה הם הולכים לעשות. אפילו לדמיות השוליות יש אופי. צ´נדלר יכול להיות אולי עוד שכן מעצבן של ג´רי. רוס יכול להיות באיזה פרק החבר המשעמם של איליין. פניטוווווו

dansh

New member
אף אחד לא היה מצליח...

לא רק מחברים, כשחשבו על הדמויות לסדרה הם חשבו על כל הדמויות שהיה צריך אחרת היו מוסיפים עוד דמויות, ובאמצע סדרה אסור להוסיף דמויות ראשיות כי זה הורס. וחוץ מזה הדמויות בחברים (וגם כמעט בכל סיטקום אחר חוץ מסיינפלד) באמת רדודות מאוד.

למעלה