שלום שלום..

הכלטובה

New member
שלום שלום..

בסניף שלנו נכנסים להדרכה בסוף כיתה י'.. קיצור בשבט אחיה(השבט שנכנס להדרכה..)יש כמה בנות שממש משקיעות בסניף.ובאות ואחראיות על דברים..לעומת זאת יש כמה בנות שממש בקושי היו בסניף.. ואז הגיע השבוע שמכניסים להדרכה...הבנות שבעזרא והבנות שבסניף באו לראיון..ובסוף הקומונרית החליטה להכניס את כל(כמעט) הבנות שפעילות בסניף להדרכה וגם את הבת מעזרא אבל בת אחת שהייתה פעילה בסניף החליטה להשאיר מחוץ להדרכה..והיא ממש מתאימה להיות מדריכה מכ-ל הבחינות!! וגם לאחותה הגדולה עשתה הרבה בעיות בהדרכה ובסוף הבת בהחלטה ביחד עם הקומונרית עפה מההדרכה... המון בנות מהסניף מחב"ב ממש רותחות על הקומונרית.!! וגם אני רותחת עליה..!! מה אני אמורה לחשוב? שמה שהקומונרית אמרה והחליטה זהו נקודה? או לעשות בלאגן חרם על הסניף וכאלה?

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אני לא חושבת שכדאי לעשות חרם

על הסניף. זה סתם ידרדר אותו, וחבל שסניף מבין הטובים במחוז ילך קפות. כדאי ללכת לקומונרית ולהבהיר לה שהיא עשתה טעות קטנה. נכון שהיא נמצאת אצלכם כבר שנתיים לפחות (תקני אותי אם אני טועה..
), אבל כנראה שהיא לא הצליחה להכיר את כל הבנות של שבט אחיה. תנסו לדבר איתה ולהראות לה שהיא עשתה טעות שאפשר לתקן במהירות האפשרית. סומכת עליכן בננות.

חרם ממש לא יעזור..

הפתרון הכי טוב זה ללכת ולדבר עם הקומונרית. לנסות להבין למה היא עשתה את זה... יכול להיות שהיא חשבה שבגלל (בזכות!!) שהבת הזאת כ"כ מעולה היא יכולה להיות פעילה בחב"ב ולתרום יותר בחב"ב, בארגון דברים וכו'... אני לא יודעת מה המצב שלכם, אבל הגיוני שכמו בהרבה סניפים- מי שלא נכנס להדרכה, עוזב את הסניף כי הוא חושב שכבר אין לו מה לחפש שם... מה שחשוב בזמן הזה, הוא שזאת שלא נכנסה לא תעזוב את הסניף ותמשיך לפעול, לעשות ולתרום לסניף בדיוק כמו שהיא עשתה קודם.. ותדברו עם הקומונרית, למה היא עשתה את זה. אולי מדריכת אחיה תדבר איתה.. בטוח יש סיבה... ב"הצלחה!!

עזבי אותך חרם

זה מה שעשה המדריך שלפני ותראי איפה הוא עכשיו ואיפה אני... אם תשאלי אותי אתן צריכות לגייס כמה שיותר אנשים (לא רק מאחיה) שידברו עם הקומונרית וילחצו עליה ותראו לה שממש אכפת לכן מהמצב הזה כי תאמיני לי תמיד יש פיתרון גם אם היא תגיד לכן שאין כאילו תלחצו עליה ברמות כל הזמן שוב ושוב ושוב עד שהיא תסכים גם אם צריך 20 פעמים כל אחד שידבר איתה איזה שחנ"ש אז פולללל בלי להפסיק תאמיני לי זה עובד והכלל הכי הכי הכי חשוב זה שזאתי שרוצה להכנס חשוב שהיא תמשיך להגיע לסניף ולהיות אפילו יותר פעילה ממקודם ולהשתתף ולעזור בכל מה שאפשר ככה שהעזרה שלה תהיה יותר משל מדריכים אחרים וחשוב שהקומונרית לא תדע שהיא שלחה את כל הלוחצים למיניהם כאילו שהיא תהיה מהצד ואתם כאילו ממורמרים לא בשמה אלא בגלל המצב שלה

אני לא חושבת שחרם זה הפיתרון

לפי דעתי תיזמו שיחה רצינית עם הקומונרית ותדברו על זה, תסבירו לה הכל, כל מה שאתם חושבות, ורוצות, ואני בטוחה שיצא מזה בע"ה משהו טוב...

למעלה