שלום שלום

ERESTOR

New member
הודעה ל"ספירלי1 " אני רק חייב לציי

לציין שאת חמודה כלכך שאת רושמת כל הזמן ב"ה בכל הודעה..כמובן שגם אני שומר אבל אתת צריכה לדעת שלא בכל דבר רושמים ב"ה ...רק בקרך כלל דברים שיקרו...אבל אני מאוד מעריך אותך =]]]

hcarmiel

New member
זה בסדר.. מותר...

בס"ד יום חמישי אסרו חג פסח התשס"ו קבלי ח"ח

כן, גם אני. ../images/Emo24.gif

ושאלה אליך...באילו ראשי טקסט אין צורך לכתוב ב"ה, בס"ד או ר"ת...מסוג זה?

A Radcliffe

New member
מזה ר"ת?../images/Emo129.gif

אני מגלה פה עולמות חדשים....... [קודם יצא לי בטעות מגילה במקום מגלה...... כמעט השארתי את זה.. טיפשה שכמותי....
]

oshriti123

New member
ברוך הבא:]../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

לדעתי הארי יחיה וולדי ימות... אבל לפחות חבר אחד של הארי גם ימות

hcarmiel

New member
לדעתי יותר סביר

שהארי ימות ונוויל יהרוג את וולדי- זאת אומרת שהנבואה נובאה על נוויל

אבל היא לא נובאה על נוויל!

זה כל העניין שבגללו הארי יוצא להילחם ולא נוויל. היא לא יכולה פתאום להשתנות. במיוחד אם היא התגשמה, ויש ההוכחה.

היא נובאה על שניהם אבל וולדמורט

ברגע שהוא ניסה להרוג את הארי קיים את הנבואה ובעצם גרם לזה שהארי וולמורט הם המושא של הנבואה, לפני שהוא ניסה לרצוח את הארי הם היו שניהם ונוויל

hcarmiel

New member
כל הכבוד

שאתם יודעים לצטט את הספר... אבל למה הזכירו את זה שהנבואה הייתה יכולה להתאים גם לנוויל אם זה לא פרט חשוב??

אנחנו עדיין לא יודעים אם היא

לגמרי לא יכולה להתאים לנוויל, אחרי שיצא הספר השביעי נקבל תשובות על כל השאלות (אני מקווה)

למה לא?

כדי שהנבואה על נוויל תתגשם וולדמורט, שהיה חלק חשוב מהנבואה, היה צריך לקיים אותה, עליו. אבל הוא בחר לנסות להרוג את הארי.

2 Mיכל

New member
ברוך הבא.

ממ.. לדעתי סנייפ יתגלה ברגע האחרון כנאמן לדמבלדור אבל הארי כבר לא יוכל להינצל (אולי פטיגרו ינסה לעזור לו בגלל חוב החיים מהספר השלישי). בכל מקרה, הארי ימות ונוויל יסיים את המלאכה ויהרוג את וולדמורט. סה"כ שניהם ימותו ועולם הקסמים יחגוג, אבל אנחנו נבכה
.

למעלה