שלום שלום

BARAK662

New member
שלום שלום

אוקיי אני חדש פה רציתי שאנשים יגיבו לדבר הבא: מה יהיה הסוף של הארי פוטר
תגיבו תודה רבה ברק

וולדמורט והארי ימותו

לצערי הרב...זה מה שנראה לי שיקרה.. הארי ימות כדי להציל את העולם..משו כמו הקרבה למען הזולת... ובלי קשר אני חושב שהוא ימות.. הנבואה אומרת שאחד מהם יהרוג את השני..אז אני אומר ששניהם ימותו ביחד. אגב, גם סנייפ ימות! או מהסיבה שאוכלי המוות יגלו שהוא בגד בהם או שימות מהקרבה והצלה למען הארי.

קקטוסץ

New member
אה, נו, זה ברור

אתמול דיברתי עם רולינג והיא אמרה לי שבסוף של הארי פוטר נגלה שוולדמורט הוא הפיצול הרשע של הארי (משהו כמו ד"ר ג'קל ומיסטר הייד). הארי ההמום ואכול-רגשות האשמה יילך להטביע את עצמו באגם אבל בדרך ייראה שקית עם הסוכריות בכל הטעמים של ברטי בוטס, יתחרט, יילך לאכול אותה וייקבל סוכריה בטעם סחוג. ייצא לו מלא עשן מהאוזניים שיסתיר מאיתנו את הנשיקה בין רון והרמיוני. בעמוד האחרון רולינג תפרסם את המספרים הזוכים בלוטו ומיליוני מעריצים יילכו למלא טפסים וייזכו כל אחד ב-3 לירות שטרלינג.

אתה יכול בבקשה לבקש ממנה

שאת הנשיקה לא תסתיר לנו בגרסה באנגלית, בעברית כן למען ילדים קטנים שעוד לא מבינים דברים כאלה וחושבים שזה מגעיל

קקטוסץ

New member
את.

ואני אשתדל. בזמן האחרון היא כל הזמן עסוקה בלחפש נייר לכתוב עליו ואין לה זמן לדבר...

סליחה, תודה

אהבתי את החלק של הנייר, הכתבה הזאת שפירסמו כל כך מגוחכת, לא התייחסו אליה אז היא הייתה צריכה למצוא דרך לקבל תשומת לב

רזושש

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

אתמול כשהתעתקתי ללונדון כדי לדבר אם רלינג (היא גרה בלונדון?!
) גיליתי לתדהמתי שבסוף וולדמורט יגלה שהוא מאוהב בהארי ולא יוכל להרוג אותו, וזה לא אמא של הארי שהעניקה לו את האהבה אלה וולדי שהעניק לו את האהבה ובגלל זה הארי לא מת כשהיה תינוק. והארי וולדמורט ילכו לחדר צדדי כדי לתנות אהבים לנצח בעעעעעע 8-}

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני רוני
הסוף הקלאסי: וולדמורט מת, כל ההורקרוקסים מושמדים, הארי וג'יני מתחתנים, רון והרמיוני מתחתנים, שני הזוגות עוברים לגור אחד ליד השני באותו רחוב, והם חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה.

black robe

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

אני נטלי, 12 וחצי
שהות נעימה
לי נראה שוולדמורט והארי(
) ימותו...

rds15

New member
מה שיהיה זה ככה:

*הרבה אירועים לא חשובים, כמו החתונה של ביל ופלר, המפלצת שבהארי שתגרום לו להתנפל על ג'יני וכו'* *חיפוש הורקרוקסים* *מלחמה* *פרק אחרון* "צלקת" סוף.

למעלה