שלום שלום...

גיל מ

New member
שלום שלום...

חדש.. היי! ממ כן נראה לי המנהל מכיר אותי מאיזה פורום נידח אחר בתפוז
בכל זאת קצת על עצמי - אני גיל, בן 18 וחצי, מראשון... שומע זפלין הרבה זמן אבל רק לאחרונה התחלתי להתעמק...

SaintJohn

New member
אהלן גיל, ברוך הבא לפורום!../images/Emo9.gif

טוב לראות אותך כותב כאן
נידח - לא כל-כך
יהיה ממש סבבה לראות אותך כותב בעתיד גם שם וגם פה, ושוב עוד קצת שם
כשאתה אומר להתעמק, למה אתה מתכוון? הכרת חלק מהשירים, ועכשיו יצא לך להכיר נוספים? קנית אלבומים של לד זפ שעד עכשיו לא היו לך? פרט

גיל מ

New member
הו הו אני רואה נציגות מכובדת פה..

אני מקווה שאתם לא מתבלבלים בין הפורומים.. מה ז"א להתעמק? כמו כל אדם שמתעמק ב3-4 להקות/זמרים, זפלין מעולם לא הייתה אצלי בראש הרשימה, ז"א הכרתי שירים, לא אלבומים, ולאחרונה (בערך חודשיים) התחלתי להתעמק יותר ויותר בלהקה. יש לי בבית את האוסף "הימים המוקדמים והמאחורים", אבל זה כבר יש לי ממזמן, עכשיו אני מתחיל להכיר הכל...

SaintJohn

New member
אם היית מגיע לפה לפני שבוע-שבועיים

אז בכלל היית מתבלבל, כי בדיוק עזרתי לו לנהל את הפורום כשהוא נסע לטיול. אבל זה נחמד לראות אנשים מוכרים בכל מיני פורומים. חלק מהחבר'ה כאן ואצלי נמצאים גם בפורום של רד הוט צ'ילי פפרס (ולמנהלים יש היכרות די טובה, בלשון המעטה), וגם בפורום רוק אאל"ט. אז רכשת משהו מסויים של לד זפלין? או שעכשיו שאתה מתחיל להכיר אותם יותר טוב אז יש לך תכנון לקנות איזה אלבום מסויים? המחירים של האלבומים הם לא בשמיים.

גיל מ

New member
אחח פורום רד הוט

פעם גם הייתי שם, עוד לא שמו את המאמר שלי שם על בלאד שוגר חחח לא עדיין לא רכשתימ שו מסוים ולצערי לא ארכוש בקרוב כי מר רוג'ר ווטרס גרם לי למינוס בבנק

AeroTom

New member
שלום גיל! ../images/Emo24.gif

ברוך הבא לפורום! אני שמח שאתה נכנס עכשיו יותר לזפלין. אתה מתכנן לרכוש אלבומי סטודיו שלהם עכשיו? The best way to know them well...
מקווה לראותך כמה שיותר כאן ואנחנו פה בשביל כל התעניינות וכדומה בנוגע ללהקה והמוזיקה שלה. מאחל לך שהות נעימה כאן בפורום

גיל מ

New member
קצת קשה יהיה לרכוש עכשיו

כי כמו שאמרתי - מר וווטרס גזל את המזומנים, אבל אפשר לחכות...

למעלה