שלום שלום

פנטזיושקה

נשמח להרגיש את לשונך בעליות ובמיוחד בירידות..

את מדברת על פרוטאנים?...

...לי אין את הבקבוק אם הנוזל...ניגמר... רק כמוסות נישארו לי... בצבע צהוב / לבן...
נ.ב. אולי בבית מרקחת ליד יש?...

אפי לוג

New member
בררתי

אצל הרוקח. על פי דעתו הרפואית / רוקחית הוא ממליץ על שתיה ישירה מהבקבוק. כמוסות זה פסה.

אפילוג, כמנהלת, את חושבת...

...שזה מכבודך לשתות ישר מהבקבוק בפני ולעיני הכפופים לך, כאן ב"אירגון"?... ובעניין ה"סביבה הירוקה", הבקבוק הזה שאת רוצה לשתות, הוא מיועד למחזור או שהו חד פעמי?... ובעניין המיחזור, במידה והוא קיים, אז לאן יש להביא את האביזר?...
נ.ב. שבוע טוב לך אפילוג נ.נ.ב אייך שכחתי!!! הפקק של הבקבוק, גם ממוחזר?...

אורמור

New member
נוסק´ה נעלבתי..אותך לאמא´שלי..

אז מה אם באתי הנה בלי המלצה שלך? לא מגיע גם לי איזה חיבוק או נשיקה? בתור אחת שחלקה איתך מסטינג..? ממש שערוריה.. עוד אדיח אותך ממשרת קוזין.. שלא תגיד שלא הוזהרת.. אז שפר דרכייך במהרה.. או תשא בתוצאה.. אור עלובה עד עמקי הנשמה..

אורמור, אני בוש וניכלם בהתנהגות...

...הנלוזה שלי, חסרת האחריות, מזלזלת בחברות, במיוחד שאכלנו מאותה צלחת באותו מזלג חלבי את השרימפס...או פטריות ים או מלפפוני אגם או עגבניות הבריכה...
לקוזינה... נ.ב. אחרי שגמרתי להתרפס בפני כבודך, כי הרי אני צריך ממך משהו, נכון? לו גלשת למטה יותר או דף אחר, היית רואה שאני כתבתי לשיר שלך תגובה...בשם WELLCOME ROMANA CHE FATCHE...אז כניראה לא ראית עקב עיסוקייך כה רבים... שבוע טוב ומבורך ופורה...כמובן...

אילה.

New member
מה

נרות מדליקים? ואני חשבתי תמיד שנרות זה לשימושים אחרים... א י ל ה באנו חושך לגרש

מתוקי.. יש לי כמה תוכניות בראש

שאתה אני והפה שלי הם חלק מהם. דיבור לא נכלל בתוכניות האלה.

morphius

New member
אפשר..

גם חיבוק? אין לי מושג במה מדובר אבל נראה לי שכולם פה בקטע של חיבוקים ומזמוזים אז חשבתי לנצל את ההזדמנות
אגב,שלום לכולם ונעים מאוד!!!
מורפיוס.

למעלה