שלום שלום

אילה.

New member
שלום שלום

משפשפת (עיניים) כלא מאמינה, מושכת (באף) מרוב התרגשות, מלפפת באצבעי (את השיער) במבוכה, צובטת קלות (את הזרוע) כי להיווכח... זה זה? זה נכון? זה שוב? סופטיייייייייייייי!!! אוחחחח... כמה זמן לא אמרתי את זה... א י ל ה אנחנו על המפה על הגב

ואני

מחסירה פעימה רוטטת מהתרגשות רעד קל בגופי.. האמנם או חולמת חלום? שחקנית על הבמה שוב

אילה.

New member
פסיייייי ../images/Emo24.gif

ששששששש אל תחשבי כל כך בקול רם... יש פה עוד אנשים... א י ל ה כל המרבה הרי זה משובח

טפו, טפו, טפו..

שאני אשכח דמות מפתח חשובה כל כך????????????????????? הרי את תלויה לי על חוט מסביב לצואר.. וזה מתחיל להיות כבדדדד פסי - ילדת מפתח

חמסה חמסה חמסה

ברור היה שלא תשכחי למרות שאיך לא יהיה לך כבד עם פרונט כזה של שחקנית? שחקנית חושבת על מפתח שוודי

טוב שבאת.

התחלתי להשתעמם ולשחק עם עצמי.. שוב. פסי (גומרת ת´סטוק של הבטריות מהר מידי..)

בנות, בנות, בנוווווותתתתתתת...

...תתחבקו, כן, פסי שימי יד על אילה, אילה שימי יד על שחקנית... פסי ת´זיזי ת´תחת ימינה, שחקנית, תרימי ת´רגל... זהו, ניכנסתי בינכן באמצע... עכשיו להתחבק חזק... אוי אוי אוי זה טוב, כמה שאתן אומרות שלום טוב אחת לשניה...אילו ברכות... אילההההההההההההההההה, שוב את בלי חזיה???... מה יהיה?... שחקנית??? איזה בושם זה בכלל?... פסי, איתך יש לי דיבור בצד בכלל...
נ.ב. נוסע התחרמן לאללה...לקראת שבת...

חהחההחהח, חאנטרישית...מזקירה...

...בטח שמזקירה ומזכירה, או להפך... אז ככה את? אההההה מכירה אותי חודשים ועכשיו נחשפת...
נ.ב. עדיף עכשיו מאשר בכלל לא... שבת שלום, ברוכה הבאה, עזבנו שם, האאאאאאא...

וטוב שעזבנו שם

אבל כאן.. אמממממ האוירה הרבה יותר משוחררת נינוחה ממש פתוחה משפשפת ידים בהנאה זו הולכת להיות אחלה פינה

רק הגעתי וכבר יש לי

דג´ה-וו. כמה חביב לראות שמות מוכרים פה. והפינה? אחרת קצת פחות מסודרת או שלא מורגלת אליה אביא כמה כריות ועציצים כיבוד יש פה? או שזה רק לותיקים שחזרו הביתה? יש פה מבחני קבלה? המלצות? משהו?

כלכבוד פנטזיה, שמח שבאת לבקר...

...אותי...אותנו כולנו... אני בטוח שאם תשארי כאן, כולנו נהנה מחדות לשונך... אין מבחן קבלה, כי את באת בגלל ממליץ, אנוכי. יש לך ויטמין P(פרוטקציה) יש לך פתור...
נ.ב. שבת שלום...

תמיד טוב

כשיש Pרוטקציה או לפחות קשרים אך לא בשיער תודה על קבלת הפנים החמה. אשב לי פה אקרא מעט ואנסה להשחיז לשוני כי אני רואה פה רמת ביצועים גבוהה מאד שבת שלום

למעלה