שלום,שלום
זמן מה לא כתבתי פה, מסיבות שונות ומגוונות(ומשונות) הבוקר יש לי קצת זמן לפני העבודה אז באתי לשחרר קצת קיטור
נמאס לי מהאנשים האלה שצועקים ללא קשר ועל שטויות שאין לחברה שלנו שום קשר, ולא מבינים כלום ממה שמסבירים, אני יכול להבין מישהו שצועק כי נעשה לו עוול, עד גבול מסויים כמובן, אבל אלה ללא סיבה פשוט נמאס!!! אני עובד בתחום הפיננסים, אשראי והנה 2 דוג' מהשבוע(לא יודע כמה זה מדבר לכולם) לקוח: כמה אשראי נשאר לי? נציג: 700 ש"ח לקוח(בצרחות) אז למה לא אישרתם לי עסקה? נציג:באיזה סכום? לקוח: 1000 ש"ח(עדיין צועק) מקרה שני: לקוח: אתם גנבים, שקרנים, לקחתם לי כסף, למרות שהבטחתם לי שלא ואני דורש שתחזירו לי את זה. נציג, בודק ורואה שאכן יצא חיוב ללקוח אבל הבנק לא כיבד את זה, כלומר החיוב חזר ולא הוגש או יוגש שוב."אדוני, הבנק שלך לא כיבד את החיוב." לקוח: אני יודע שהוא לא כיבד ואני רוצה שגם אתם תחזירו לי את הכסף נציג,עדיין בסבלנות: אדוני, הבנק לא כיבד את החיוב, כלומר לא גבינו ממך כסף, ולא נגבה. לקוח: אני יודע, אני אמרתי לבנק לא לכבד,ושלחתם לי מכתב לחיוב ואני רוצה שתחזירו לי את הכסף מיד, גנבים. נציג,עדיין סבלני: המכתב יצא לפני שהבנק החזיר את החיוב, מאחר והבנק לא כיבד את החיוב, כלומר לא חוייבת בבנק, איו מה להחזיר לך. לקוח: אתם לקחתם לי כסף, אתם גנבים ואני דורש שתחזירו את זה מייד,אם לא אני אתבע אתכם נציג,עדיין סבלני: אדוני, ראית שהבנק החזיר את החיוב, ראית שלא חוייבת בבנק? לקוח: כן, אני יודע שהבנק לא כיבד נציג:אם לא חוייבת מה נחזיר? אין חיוב. לקוח: אתם שקרנים, לקחתם לי כסף אני רוצה שתחזירו לי נציג,כבר פחות סבלני: אבל אין מה להחזיר, לא לקחנו כלום. לקוח: טוב,אין לי כח אלייך, אתה משגע אותי, כדאי שתחזירו לי את הכסף אם לא אתם תשמעו ממני. וניתק בעצבים ואני שואל מה עשיתי??? למה זה מגיע לי... ועכשיו צריך ללכת לעבודה יום טוב
זמן מה לא כתבתי פה, מסיבות שונות ומגוונות(ומשונות) הבוקר יש לי קצת זמן לפני העבודה אז באתי לשחרר קצת קיטור