שלום שלום:)

פיגונת

New member
שלום שלום:)

לאחרונה קורים לי שני דברים: אחד- שאני ישנה ובחלום אני שואלת את עצמי "את ערה?" ואז אני חושבת שאני ערה..ואני שמחה ואומרת לעצמי "יש התעוררתי!" ולמעשה אני עדיין בחלום..וככה אני מנסה להתעורר כל הלילה, וכל החלום אני תוהה אם התעוררתי או לא ואומרת "הנה עכשיו אני באמת ערה.." ואני לא! ולמעשה שאני באמת קמה אני קולטת שישנתי ולא התעוררתי אפילו פעם אחת:) מסורבל- אבל תשתדלו להבין. דבר שני- שיש בו אלמנט טיפה מפחיד\מרגיז שקרה כמה פעמים בזמן האחרון- אני נורא רוצה להתעורר ואני ממש מרגישה שאני מנסה לפתוח את העיניים והן דבוקות כמו בדבק..וכל הלילה אני אומרת לעצמי "קדימה! תתעוררי כבר!" ואני לא מצליחה! זה קצת מזכיר את התופעה הקודמת שהזכרתי, רק שפה אני ממש מרגישה את העיניים שלי מנסות להפתח ולא מצליחות. זה קורה גם בחלומות מפחידים. כמו שלחמתי שבאה אליי יד כזו לבנה נורא, רשעית, והנוכחות שלה הייתה מפחידה, מתקרבת אליי ואני רוצה נורא להתעורר כדי שהיא לא תחנוק אותי..והגוף שלי לא נתן לי להתעורר! בכל מקרה- לא יודעת מה זה:) עזרה תהיה נחמדה מאוד. המשך ערב נעים כולם

nivinivini

New member
זה טבעי לגמרי למי שמתעסק בחלומות

קצת מלחיץ בהתחלה (ואפילו כל פעם מחדש), אבל מתרגלים לעסק. קחי את זה רק בקלות ובכיף.

nivinivini

New member
את מוזמנת גם להגיד לעצמך:"כל הכבוד

לי". סתם שתדעי, להתעורר מחלום לתוך חלום אחר, ושוב ושוב, זה נחשב התקדמות עצומה בכל העסק הזה.

אממ זה לא אומר כלום רק תופעות../images/Emo4.gif

כאלה שקוראות לכולם...

silverhawk

New member
שלום גם לך../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום!
בנוגע לחלק הראשון, בדיוק בשביל קיימות בדיקות המציאות. בכל פעם שאת מוצאת את עצמך בספק האם זה חלום או מציאות - בצעי אחת (את מוזמנת לקרוא עליהן בשאלות הנפוצות).
האם זה קורה בעת חלום צלול או בזמן שיתוק שינה?

למעלה