שלום!
דבר ראשון ברוך הבא. דבר שני - היופי בפלויד הוא לא בשירים בודדים אלא היצירה כולה. כמעט כל האלבומים שלהם ה מה שנקרא אלבומי קונספט - אלבומים שבהם כל השירים קשורים אחד לשני וסובבים סביב נושא מרכזי אחד, ולפעמים אף מעבירים סיפור כלשהו. לכן לקחת שיר אחד מהדיסק ולשמוע אותו זה לא מעביר אותו טוב בדרך כלל. בתור אחד שאוהב לנתח שירים ולהבין את המשמעות שמאחוריהם אני יכול להעיד שלא הבנתי אף אחד מהשירים של הפלויד בנפרד, אבל אחרי ששמעתי את מיקומו עם שאר האלבום הכל ברור יותר. לכן, אני ממליץ לשמוע את האלבומים השלמים - Dark Side Of The Moon, Wish You Were Here, The Wall, Animals וכו'. ודרך אגב: Dark Side Of The Moon אינו שיר אלא אלבום שלם. פינק פלויד מעולם לא הוציאו שיר עם שם כזה (אני מניח שזה עוד אחד מההמצאות של תוכנות השיתוף). בקשר לאיזה שיר הוא באמת, לדעתי יש כמה אפשרויות: Brain Damage - יש נטייה לקרוא לשיר הזה "Dark Side Of The Moon" בגלל השורה החוזרת "I'll see you on the dark side of the moon", וגם כי שמו האמיתי (Brain Damage) לא מופיע בו אפילו לא פעם אחת. האם השורה הפותחת של השיר היא: "The Lunatic is on the grass" ובשיר חוזרת השורה "I'll see you in the dark side of the moon"? אם כן, שם השיר הוא Brain Damage. Breathe/Breathe Reprise - האם השיר איטי, ונפתח במילים "Breathe, Breath in the air" או "Home, home again"? אם כן, שם השיר הוא breath.