שלום שלום

please die

New member
שלום שלום

אני חדשה כאן אני שומעת רק 4 שירים שלהם (dark side of the moon,another brick in the wall,shin on a crazy dimond,wish you were here)..אבל שיהיה הם דיי טובים

DOCTOR ROBERT

New member
אם כך...

אולי תנסי לשמוע שירים פחות ידועים. השירים האלה הם באמת טובים, אבל ניתן להתעמק יותר. דארק סייד אוף דה מון הוא לא שיר, הוא אלבום שלם. אולי התכוונת לשיר הראשון- breath? כמו כן את יכולה לנסות לשמוע את שאר השירים באלבומים מהם נלקחו שירים אלה, לדוגמא: another brick in the wall שייך לאלבום "החומה" משנת 1979 shine on you ו-וויש יו וור היר שייכים לאלבום "wish you were here" משנת 1975. כמו כן הפלוידים הוציאו עוד אלבומים רבים ומגוונים, ואת מוזמנת לנסות אותם.

new revolution1

New member
לא חוכמה לשמוע את המוכרים ביותר :p

ברוכה הבאה לקומונה.. אממ.. הייתי ממליצה לך לשמוע את הלאבומים שמהם לקוחים השירים בשלמותם ואז לעבור לאלבומים אחרים לא פחות טובים.. יש את atom heart mother- אלבום גאוני. ummagumma- אלבום קצת מרתיע בהתחלה אבל אם את אוהבת את הסגנון זה אלבום מבורך :) וגם אם לא נחמד לשמוע.. piper at the gates of dawn- האלבום הראשון שלהם, בתקופה של סיד.. division bell- בלי ווטרס אבל אלבום מצויין. ויש עוד הרבה, הבאתי לך בתמצית.

skinner

New member
אני ממליץ

על אנימלס שהוא אלבום גדול מבחינתי. מדל שאני לא יכול להסביר את הגאונות שלו. משהו בו מאוד מרגיע אותי. וכמובן אטום הארט מדר AHM שכמו שתמר אמרה הוא גאוני

The Walrus

New member
שלום!

דבר ראשון ברוך הבא. דבר שני - היופי בפלויד הוא לא בשירים בודדים אלא היצירה כולה. כמעט כל האלבומים שלהם ה מה שנקרא אלבומי קונספט - אלבומים שבהם כל השירים קשורים אחד לשני וסובבים סביב נושא מרכזי אחד, ולפעמים אף מעבירים סיפור כלשהו. לכן לקחת שיר אחד מהדיסק ולשמוע אותו זה לא מעביר אותו טוב בדרך כלל. בתור אחד שאוהב לנתח שירים ולהבין את המשמעות שמאחוריהם אני יכול להעיד שלא הבנתי אף אחד מהשירים של הפלויד בנפרד, אבל אחרי ששמעתי את מיקומו עם שאר האלבום הכל ברור יותר. לכן, אני ממליץ לשמוע את האלבומים השלמים - Dark Side Of The Moon, Wish You Were Here, The Wall, Animals וכו'. ודרך אגב: Dark Side Of The Moon אינו שיר אלא אלבום שלם. פינק פלויד מעולם לא הוציאו שיר עם שם כזה (אני מניח שזה עוד אחד מההמצאות של תוכנות השיתוף). בקשר לאיזה שיר הוא באמת, לדעתי יש כמה אפשרויות: Brain Damage - יש נטייה לקרוא לשיר הזה "Dark Side Of The Moon" בגלל השורה החוזרת "I'll see you on the dark side of the moon", וגם כי שמו האמיתי (Brain Damage) לא מופיע בו אפילו לא פעם אחת. האם השורה הפותחת של השיר היא: "The Lunatic is on the grass" ובשיר חוזרת השורה "I'll see you in the dark side of the moon"? אם כן, שם השיר הוא Brain Damage. Breathe/Breathe Reprise - האם השיר איטי, ונפתח במילים "Breathe, Breath in the air" או "Home, home again"? אם כן, שם השיר הוא breath.

למעלה