שלום שלום

Fleddermaus

New member
זה לא שגיאות הכתיב, ../images/Emo119.gif

אם היו לו שגיאות כתיב כאלו, אבל הוא היה שואל את אותה שאלה בצורה קצת פחות מזלזלת, הייתי בהחלט עונה לו ברצינות. עניתי כמו שעניתי בגלל שהיחס והגישה שמתוכה נכתבה ההודעה הוא יחס של "השמאלנים שונאים את ישראל". הוא לא ממש שאל שאלה, הוא אמר "תתביישו". אין לי שום כוונה להתבייש בדעות שלי.

iziki2

New member
שלום שלום

אני חשבתי הרבה זמן האם להכנס ולראות מה יש בפורום על אף זה שאמרתי לאצמי שאני יתעצבן באופן לא נורמלי אבל אמרתי לאצמי נו נכנס . ואכן נכנסתי וראיתי שיש פה כל כך הרבה דברים נגד מדינת ישראל שלנו . עכשיו אני שואל שאלה פשוטה איך זה יכול להיות שבן אדם יהיה נגד אצמו? איך יכול להיות שבן אדם יהיה נגד מדינתו? אני פשוט לא מעמין למה שאני רואה בפורום הזה זה פשוט לא יואמן אני פשוט בוכה. הדבר היחידי שאני צריך להגיד זה תתבישו לכם על מה שאתם מדברים פה פשוט תתבישו

Fleddermaus

New member
נחון מעוד! ../images/Emo119.gif

אנכנו בעמת מטביישים, קי אנכנו סונעים יאודים ועואבים ארבים וגם אשקנזים!

פשטני, תמים, מלא סיסמאות

קשה להאמין שמדובר בבן 20, ללא קשר לדעתך, נכתב כאילו אתה בן 12.

למה להתייחס בכזו התנשאות?

יש אנשים עם בעיות כתיב, חלקם אנשים חכמים מאוד שפשוט סובלים מהפרעת לימוד כלשהי. אדם נכנס ושאל שאלה רצינית, גם אם אתם לא מבינים איך הוא חושב אותה. למה לא לענות לו ברצינות? למה לא לנסות להבין את כיוון המחשבה שלו? ישר תוקפים אותו על שגיאות הכתיב שלו, על הסגנון הלא רציני. האם ככה נצליח לשכנע עוד אנשים לעבור לעמדה שלנו?

למעלה