שלום שלום!

ההראלית

New member
הצילו חמצן חמצן הצילו!!!!!!!

ל-א י-כ-ו-ל-ה לנ-ש-וו--ם-ם-ם. העירוי כבר לא עוזר אחרי התמונה הזאת גם השתלת לב מלאכותי כבר לא תעזור. איזה חתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתיייייייייייייייייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך. די די ועוד בלי חולצה. רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אוי אם היתי שם כשהתמונה צולמה הוא היה פשוט נאנס. חבל על הזמן. מי שצילמה את התמונה שאלה לי אליך? איך יכולת להיתאפק כששוכב לך שם הראל סקעת בלי חולצה איךךךךךך???

skaatit 1

New member
אני לא הייתי שם...לצערי הרבבב../images/Emo7.gif

ואם כן הייתי,אז הייתי מתנהגת בדיוק כמוך...
ארררררררררררררררררררררררררררררררררר
הוא פשוט מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
איזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

ההראלית

New member
כן וזאת ששמה את התמונה

קודם כול תודה יהיה לי הרבה חלומות טובים בלילה אז תודה לך על כך קודם כול. דבר שני שמתם לב איזה קוביות התחילו להיות לו? מה זה עוד מעט יהיה לנו כמו ברוס לי. דבר שלישי אי אפשר להצביע גם לאומנים אורחים בפסטיגל??? דבר רביעי אני יודעת שאי אפשר אז במקום זה אני אצביע חעדי כהן או לשירוש דבר חמישי מגניב הניק שנתנו לסקעת- סופר סקעת. דבר שישי-איזה מדהים הוא עם או בלי חולצה גם עם בגדים עליו רומים לאנוס אותומה עושים איך מתגברים על זה? דבר ש..שב...שבי... טוב אחרי הספרה 6 אני לא יודעת יותר לספור. אז אני אגיד דבר אחרון. אני מציעה לסקעת בפסטיגל לבוא עם שכפץ כי כולנו נתנפל עליו אז הוא יזדקק לזה. זהו אני חוזרת לבית ספר ללמוד את שאר המספרים המשך יום נפלא ולילה טוב. נשיקות מתה עליכם אתם גדולים ואתם מבינים את הבדיחות ההזויות שלי איזה כיף לי. והראלוש ראה הוזהרת!!! חמודון,מאמי,סופר סקעתוש שלי ושל כולן.

למעלה