שלום שלום.....

שלום שלום.....

היום חזרנו מהסמינר מהסמינר המסכם ואני מאוד שמח לראות שהתכתבתם הרבה גם בלעדנו. מי אמר שהפורום מת? חוץ מזה היה פשוט שבוע מדהים. אני מקווה שבקרוב יכנס לפה מישהו מהטטניקים ויספר לכם הכל. אני חייב להגיד תודה ענקית לכל מי שעזר בסמינר. בלעדכם לא היינו מצליחים לעשות את זה. וגם לועדת הדרכה כמובן (הפעם לא שכחתי), עשיתם עבודה מדהימה וחשובה. תודה אחרונה והכי חשובה, היא לגלעד שפסר שהיה פשוט מנהלן גדול מהחיים. (מי יודע אולי אם הוא ימשיך ככה הוא יהיה רכמ"צ שנה הבאה?). אה ותודה גם לעובדי המועצה!!!!!!!!!

וכמובן תודה ענקית לטל צוראל שבלעדיו

לא היה יכול הסמינר (מסכם) להתקיים וגם לא המחנה אני יחשוב על שנה הבאה על תפקיד הרכמ"צ ויודיע לך כשאחזור אה ואם אתה רוצה אתה יכול לשבץ אותי בתור המנהלן הקבוע שלך בכל הסמינרים

Hbentzur

New member
היה באמת מדהים...

כל הכבוד לכל מי שהיה מעורב! היה נפלא, באמת ממש התרגשתי... וגם אני קוראת לכל הטטניקים להכנס ולספר! טל, כבר אכניס תמונות, אבל רציתי לשאול האם יש שיטה להכניס כמה בפעם אחת? (רק שתבינו, צילמנו 150 תמונות, לכן לא כולם יכנסו לכאן, רק המובחרות...) ושוב, באמת תודה לאחרונים חביבים שעשו המון למען הסמינר: עובדי המועצה!

לצערי, אין שום שיטה כזאת.

הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה לפתוח את הפורום כמה פעמים. ולהכניס את התמונות במקביל. זה קצת מבלבל אבל עובד....

עווומר

New member
מסכם-בסטטטטט

טל, הדר, או עופר... בקשר לתמונות... אם לא כולן נכנסות אפשר לעשות כמה תקיות של זה, לא? דבר שני רציתי להגיד ממש ממש תודה לכל הצוות הדרכה... היה לי בסט איתכם (טל זקן- ממש עזרת!!! תודה!) והיה בסססססטטטטטטטטט במסכם! כל מי שחזר הבייתה, לחזור הבייתה זה לחלשים... עומר חפץ חוג עאעמ"הה שוללללט!!!! עושים אהבה עם מאבטחי הקישואים המוגבלים.

t a m a r s h

New member
מסכם 2005!!

היה מדהייייםםםםםם!! אין מה להגיד,ממש בסט..צוות הדרכה-הייתם מדהימים,שפסר,תודה על הכל היית מנהלן מעולה,ורד וטלי ואסף שהיה ממש קצת-אתם פשוט מדהימיםםםםםם!היה כל כך כיף איתכם,טל צוראל..אה וויצמן כמובן גם איתכם היה מעולה.. נ.ב מקווה שכולנו נפסיק למלמל בקרוב.. תמר שילה חוג עאעמה"ה אימפריההה!!

למעלה