שלום שלום!

נאטושה

New member
שלום שלום!

שמי נטעיה, אני החברה המאוד מחורפנת של בטל, וחלקכם מכירים אותי... אני מעוניינת להצטרף לפורום המאוד מאגניב שלכם, ולמסור ד"ש חם לטלי כי דיברתי איתה והיא מאוד מאוד חביבה. אנא, תהני לך והביאי חווית! אז אני אשתדל לכתוב פה כי אתם מאגניבים... מקווה שגם מחורפנים טוטאלית כמוני.. (חעחעחעחע, בטל ויונתן כן... חעחעחעחע) נאטושה... (חחח, אני לא רוסיה, למרות שרוסים שולטים, זה פשוט מלא שמות היו תפוסים כבר... חעחעחעחע.. אובי, אני צוחקת כמו סוס בהפרעה, וזה מה שאני... יש לי בלוג בנענע וכולכם מוזמנים לבקר בו...) יום חביב ומלא נעימות!

l AdidAs l

New member
שלום שלום../images/Emo3.gif

אני עדי! תהני פה! הגיעה מסטולה חדשה לשכונה...אני פרשתי

Just TalTi

New member
שלום נטעיה ../images/Emo13.gif

אני דיברתי איתך
תודה רבה איי וויל ותהני פה, מה שהכי חשוב!

נאטושה

New member
חעחעחע, את מגניבה (טלי)

וואי, יש פה אנשים שולטים (ואני לא מתכוונת לעולם, שבו יש אנשים שולטים כמו ג'וני דפ, שאגב הוא לאא הומו אני מתכוונת לפורום) אני מתכוונת לנצל ולמצות ולהנות פה עד תום, שומישהו ינסה לעצור אותי מלהתחרפן כאן טוטאלית (חוץ ממי שהוא גם מחורפן ומשיגנע כמוני, במקרה זה הוא יכול להצטרף...) חעחע, למרות שאין לי בלעדיות, יש לי פה חברים מגניבים... אני מקווה שאוכל ליצור ידידיות מגניבות כאן, ואולי אפילו לבא למפגש פורום.. למרות שהיזהרו אני כ"כ מכוערת ושמנה, שלא תהיהו מעוניינים שאבוא... חחחח ובכן דיי! אני מדברת יותר מדי ומתערבת יותר מדי! אדיף שאשתוק את פי לזמן מה. נקודה.

deadXend

New member
ממ היי [:

אני שירע [: ברוכהבאה שתהיה לך השתלבות נעימה

SimplePlanGirl

New member
ברוכה הבאה!!!!

אני מור, נעים להכיר חעחע =) באמת קצת מטורפת חיחי הממ... תהני פה!!!

SPFAN

New member
הו,רק עכשיו ראיתי את זה

שלום ילדה
וולקאם לפורום
את הילדה הסטלה שדיברה איתי נכון?

למעלה