שלום שלום=]

Full mooN2

New member
שלום שלום=]

אני שני נעים מאוד ובזמן האחרון התחלתי מאוד לאהוב את המוזיקה ואת הכתיבה של אביתר בנאי הוא מדהים!!!! עכשיו אני מעוניינת לקנות דיסק שלו ומתלבטת בין הראשון לאחרון שאלו הדיסקים באמת מעניינים אותי. רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לקנות את הדיסק הראשון או את האחרון???

FataLico

New member
קודם כל את הראשון

ואת תראי שאחרי שתשמעי את כולו ותביני על איזה יוצר ענק מדובר את תרצי גם את השני וגם את השלישי אבל קודם כל את הראשון חוצמזה ברוכים הבאים לפורום ואת מוזמנת להצטרף לצמיתות

paper pieces

New member
היי ברוכה הבאה!

נורא קשה לענות על כזאת שאלה כי שני הדיסקים טובים ונורא שונים אחד מהשני ככה שקשה להמליץ על אחד מהם. מבחינתי את הדיסק החדש יותר קל לי לשמוע כי השירים שם יותר אופטימיים ולעומת זאת בדיסק הראשון יש שירים שאני צריכה להיות במצב רוח המתאים כדי לשמוע אותם. אז אממ ההמלצה שלי היא שתמיד כדאי להתחיל בדיסק הראשון ומשם להתקדם.. כי שני הדיסקים באמת טובים.

A N I g M A

New member
איפה התוכן;[

אמ.. אני חושבת שהדיסק השני הוא באמת משהו גאוני ששווה שמיעה. הדיסק הראשון פשוט מושלם, והדיסק השלישי הוא אחר ומאד מיינסטרים. תקני את כולם

0mroosh

New member
אהאהאההההההההה?!@!#!#~@#%!~@#

"שיר טיול" הוא אחד מהטובים שידעה ישראל והעולם כולו. אומנם הוא לא פשוט, ואנשים מתייאשים ממנו מהר, אבל הוא שווה את ההתייחסות והתשומת לב. אין רע בלהתאמץ קצת, ושיר טיול בהחלט דורש סבלנות וריכוז, אבל כל שנייה ושנייה בו גאונית ועשירה. הכי טוב שיצא מאביתר בעיניי.

MikeY fReAk

New member
כמו שאמר עופר..../images/Emo79.gif

הראשון יגרום לך לרצות לקנות את שניהם. קודם כל שמעתי את הראשון, ואח"כ את השלישי. כשיהיה כסף אגש לתו ואקנה את השני:) (חהחה, לא קניתי אף אלבום שלו. את שניהם קיבלתי במתנה מ2 אנשים שונים:p)

ח ל ו ן

New member
עומר צודק במה שהוא אומר

אבל לדעתי את בכ"ז צריכה להתחיל בראשון. בדיסק השני מאוד קשה לעיכול ואני חושב שהראשון יהיה לך אולי הכנה כזאת (לדעתי גם הוא לא קל לעיכול בכללל). הדיסק הראשון הוא יצירת מופת, והשני הוא גאוני ומושלם. השלישי הוא עוד דיסק. עוד דיסק לשמיעה תוך כדי נהיגה/למידה/מקלחת או משהו בסגנון
. בקיצור מה אני מבלבל בשכל, תקני את הראשון ותתני לו את היחס שמגיע לו ואני מבטיח לך שתרצי מהר מאוד גם את השני. ד"א בראשון יש כמה שירים שאין מספיק קלישאות כדי לתאר מה אני מרגיש כשאני שומע אותם ("יש לי סיכוי", "אקדח", "תתחנני אליי", "תיאטרון רוסי", ולמרות שאני די לבד בדעה הזאת - גם "שן לידי")

0mroosh

New member
לבד?

"שן לידי" מדהים! הוא מתחרה עם "שמח שבאת" [אצלי], על השיר הטוב באלבום.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo99.gif

כשהיה את המשחק של דירוג השירים, לא היו הרבה בדעה איתי. כיף לדעת שיש עוד...

"שן לידי"

שיר מדהים!!! על מה אתה מדבר??? אתה מכיר מישהו שלא חושב ככה??? אני מתה על השיר הזה והעובדה ששמחה קיבלה שם תפקיד רק מעצימה אותו לדעתי...

ח ל ו ן

New member
אני מודה באשמה אני מודה באשמה

אני מודה באשמה. טעיתי. אני לא לבד

טוב אני חייבת...

"הבדידות, הזימה, כישלון, הצלחה, הפחדים, הקינאה, השיכחה..." סורי... דחף בלתי נשלט...

Gingerbread

New member
מסכימה עם הרוב ../images/Emo98.gif

תקני את הראשון קודם, (לדעתי הוא בכלל טוב יותר מהשלישי, אבל עדיין לא שמעתי את השני כדי לדעת לגביו גם
) באמת אלבום מצויין ללא פשרות. האזנה נעימה

למעלה