שלום שלום

wyatt1

New member
שלום שלום

יש לי שאלה קטנה אני רוצה לקנות אייפוד עכשיו שמעתי מן שמועה כזאת שאחרי חצי שנה הסוללה של האייפוד נהרסת או משהו וצריכים להחליף ואפשר רק במעבדה זה נכון?

AGENT SHESH

New member
בערך.

אורך חייה של סוללת האייפוד הינו בסביבות ה200 מחזורי הטענה, לרבים פה יש את אותה הסוללה כבר יותר משנתיים, והכל בסדר. בשלב כלשהו כשהסוללה מתקלקלת וצריך להחליפה - אפשר לעשות את זה רק במעבדה, אבל ישנו שירות מיוחד של אפל סוללה + החלפה ב99 דולר. אייפוד זה עניין של הרבה כסף..

wyatt1

New member
תודה על התשובה

כלומר נגיד ואני מטעין ת'סוללה על יום אז תוך 200 יום הסוללה הלכה?

LinkTree

New member
500 ולא 200

כאשר מחזור מוגדר כטעינה מלאה וריקון מלא של הסוללה (טעינה באמצע שהסוללה לא ריקה לגמרי לא פוגם בסוללה) ככה שבהנחה ותטען כל יום ותרוקן כל יום זה יספיק בערך ל 500 מחזורים. אגב סוג הסוללות ב IPOD הוא הטוב ביותר שישנו היום ללא אפקט זיכרון או צורך בתחזוקה כלשהיא בנוסף ישנם מלא חברות שמוכרות סוללות כולל הוראות פשוטות להחלפה עצמים (זה לא מסובך במיוחד)

wyatt1

New member
מממ

אז נגיד והסוללה אפעם לא מתרוקנת לי ואני כל הזמן מטעין את הסוללה לפני שהיא נגמרת אז היא לעולם לא תתקלקל? (באופן היפוטתי)

LinkTree

New member
נו באמת...

אולי לא הבנת אותי הכוונה היתה לא שזה לא נחשב במניין הטעינות אלה שחצי טעינה זה חצי טעינה ואם טענת את ה IPOD רק חצי אז לא תבזבז מחזור שלם.

wyatt1

New member
אוקע הבנתי.

והמחזורים באייפוד מיני כמו באייפוד או שזה פחות?

LinkTree

New member
אותו דבר ותיקון (וגם קישורים)

weird dust הפנה את תשומת ליבי לקישור באתר של APPLE שאומר שלאחר 400 מחזורים הסוללה מחזיקה כ 80% מהאנרגיה שלה. ניתן למצוא את הקישור למטה (יש בו עוד כל מני נתונים מעניינים על הסוללה - יכול לעניין גם אחרים)

LinkTree

New member
קישור ל IPOD LOUNGE ועוד מידע

האתר הידוע IPOD LOUNGE מפרסם FAQ די מקיף בנושא הסוללות ב IPOD הקישור למטה ורוב המידע יכול להמצא שם.

La Gamba

New member
סוג הסוללות בIPOD זה לית'יום?

זו טעינה לינארית או מעריכית? סה"כ- אם דואגים שזה לא יתרוקן ומטפלים בנגן, הרבה דברים לא נוטים להשתבש.

למעלה