עוד שם משתמש שאני זוכר ^.^ הכל טוב בצד הזה של הגלובוס [אם אתה עוטף את ישראל על כדור] =] מה איתך? ^.^
E E K O New member 11/4/05 #21 עוד שם משתמש שאני זוכר ^.^ הכל טוב בצד הזה של הגלובוס [אם אתה עוטף את ישראל על כדור] =] מה איתך? ^.^
L leofur New member 11/4/05 #23 יופי יופי מאוד בוגר.... אני שונא אותכם... בתם בתם, לא ממש שונא :> ממחר חופש.... :> :> עולם כבר השתנו בפורום הזה לא כמו בימים שאני הייתי פה... חוץ מקיריל השליט האיימתני של הפורום- כי יש דברים שלא משתנים, הוא עדיין משרשר כל מה שזז?
יופי יופי מאוד בוגר.... אני שונא אותכם... בתם בתם, לא ממש שונא :> ממחר חופש.... :> :> עולם כבר השתנו בפורום הזה לא כמו בימים שאני הייתי פה... חוץ מקיריל השליט האיימתני של הפורום- כי יש דברים שלא משתנים, הוא עדיין משרשר כל מה שזז?
D DeAth ScrEaM New member 11/4/05 #25 ../images/Emo9.gif טודע טודע.... גמאני כולנו אוהבים אותך :] כל יום מדליקים נר לזכר נוכחותו של פיסקה בבוליקי ובוכים על הנטישה.... טוב נו נסחפתי המממממ.... כן הפורום השתנה ממש.... אני פה פעם ב... :/ אבל לא נורא..... וכן, קיריל ממשיך להיות שליט אימתני... רק שעכשיו הוא גם מאוהב :] או משו כזה.. :]
../images/Emo9.gif טודע טודע.... גמאני כולנו אוהבים אותך :] כל יום מדליקים נר לזכר נוכחותו של פיסקה בבוליקי ובוכים על הנטישה.... טוב נו נסחפתי המממממ.... כן הפורום השתנה ממש.... אני פה פעם ב... :/ אבל לא נורא..... וכן, קיריל ממשיך להיות שליט אימתני... רק שעכשיו הוא גם מאוהב :] או משו כזה.. :]