שלום שלום

Evil Gremlin

New member
שלום שלום

קיריל ...בבקשה אל תשרשר את זה..לא היתי פה ממש הרבה זמן, מגיעה לי הודעה משלי.. הי.. מה רואה כולם.. איך החיים אי שם... זה אני דוד לותיקים שעדיין זוכרים... איך החיים מה קורה? יכול מאד להיות שאני אוכל לצאת בפסח למפגש...אבל אין לי אינטרנט (או מחשב...או בית...) אז אני מבקש מאלה מכם שיש להם את המספר שלי להודיע לי (רצוי בהודעה, הפלא' שלי מכובה רוב הזמן, או שאני פשוט לא יכול לדבר) מתי ואיפה יתקיים המפגש.... ועוד עדכונים, אני בקורס מפקדים (כבוד), הבית שי עדין בשיפוצים(באסה), אבא שלי עבר תאונה ועכשיו הוא על קביים למשך חודשיים שלש, אני יוצא פחוןת מתמיד הביתה, אבל אני משתדל לקבל הכל עם חיוך...ובסבבה..

טוב לדעת שאתה נישאר אופטימי..!!!

וגם היתגעגענו אליך..=) החלמה מהירה לאביך ושיפוץ נעים לביתך .. =) מה קורה? קורה בסדר.. הכל כרגיל..=) יומטוב לך! =)

the freaky girl

New member
דוד ../images/Emo13.gif

חיים נחמד... :] הרבה זמן לא יצא לנו להיות בקשר..... נשמח לראות אותך במפגש D: ויופי על הגישה.. :)

AeroSlash

New member
פריבט... :))

זוכרים זוכרים.. אותך אי אפשר לשכוח
החיים חרא! [תקרא את השרשור שפתחתי והוא מתחיל ב"אההההה"]. בקשר למפגש הייתי מודיעה לך אבל איבדתי את הפלאפון, ועד שאני ארוויח מספיק כדי לקנות חדש לא יעבור קצת זמן. אולי בעצם אשכנע את ההורים שיקנו ואני אחזיר.. בכל אופן, אם אני אוכל, אני אודיע לך.. מה שמזכיר לי שלא יהיה לי את המספר שלך מן הסתם כי הוא היה בזכרון הפלאפון והפלאפון מת. אז שלח לי אותו שוב במסרים פז'אלוסטה
.. ח"ח על הקורס :)). שתהיה לאבא החלמה מהירה ושהשיפוצים יגמרו כמה שיותר מהר.. הכי חשוב להשאר אופטימי.. :]

E K O

New member
היי אני זוכר אותך =]

היית יותר פעיל כשהצטרפתי ^.^ בהצלחה בקורס והחלמה מהירה לאבא שלך =]

SpyKid

New member
../images/Emo24.gif

כל הכבוד על האופטימיות :] והחלמה מהירה לאבא שלך!!

M a r U s k A

New member
שאלום..

קודם כל מגיע לך צל"ש ע האופטימיות... כי אותי הצבא הזה שיגע לגמרי ואני אפילו עוד לא התגייסתי
וגם.. שאבא שלך ירגיש טוב ויהיה בריא הכי חושב!!

E K O

New member
חחחח

תבדוק - יצא מילה במילה ובאותו סדר מה שאני כתבתי ^_^

S v e t k A

New member
שלום איש ../images/Emo9.gif

למרות שאנלא ותיקה ואנלא מכירה אותך... לא נורא
תמיד נחמד להכיר אנשים חדשים :)

leofur

New member
נו אם כבר כתבת הודעה...

אז גם אני קפצתי לביקור.... מה קורה איתכם אנשים..?

למעלה