שלום שלום

שלום שלום

חדש בפורום.. אממ.... חולה על מטאל לכל סוגיו אבל במיוחד פאוור וכל המלודי והפולק. מממ להקות פאוור אהובות: nightwish sonata kamelot falconer children of bodom (כן, דיי לא פאוור לגמרי, אבל יש בזה מהפאוור) ו-finntroll (בלאק פולק... הפולק גורם לזה להיות מלודי כזה וטיפונת פאוור.... אווו השילוב המענג של צרחות בשפה שאני לא מכיר, הדבל בס המתורף של המתופף, גיטרות מטורפות ואקורדיון)

TarwenR

New member
וולקאם ../images/Emo24.gif

אני נדיר טעם נחמד יש לך :] (פינטרול זה במקרה להקה פינית?) ספר על עצמך קצת

תודה רבה

לא יודע בקשר לפינטרול, אבל היי, השם מראה כאילו כן לא? ממ על עצמי...16 וחצי... בסיסט.. ורוצה ללמוד פינית בצורה נואשת! אבל ויטון... אני עצלן מכדי לחפש... או וול... הוון ויטון... (המילים הלא מובנות זה בפינית P: מה לעשות, יודע רק קללות) מממ מה עוד אפשר לספר על עצמי... ממ.. להקות שלא פאוור אני אוהב את פנטרה, גרייב דיגר, אורפנד לנד,ט'ריון (הוו סימפוני מטאל), טריסטניה,לאוד אנ קליר הישראלים :) ממממ נהנה מאיירון, ממורביד אנג'ל ועוד כל מיני להקות דת' והאבי :)

TarwenR

New member
הו בסיסט ../images/Emo99.gif

גם אני כזאת... אובססיבית לפינלנד ופינית למדתי קצת פינית מאתר נחמד אפשר תרגום לכל הקללות האלה?

גם אובססיבית לבסיסטים? P:

אמממ... ויטון בעיקרון זה פאק (אני חושב שזה בעיקרון כוס, אבל משתמשים בזה כפאק... כמו שאנחנו אומרים זין כפאק..), הוון ויטון, פאק ט'את'.. (fuck that) (אין לזה ממש מילה בעברית...) ומה שכתבתי לפאוורמטאל1 זה מוטסינוסיה=מאטרפאקר, הייסטה ויטון-לך להזדיין, אימה מון מונה לוטקה (ime mun muna lutka) זה:תמצוץ לי כלבה (אני לא יודע אם באמת אפשר להגיד את זה לבנים או שזה רק לבנות או משהו, אי אפשר לדעת אם זה כמו אנגלית או לא.. אבל גם אם זה רק לבנות, מתאים לנקבה הזה P: ד"א, עוד קצת על עצמי, אבל בקטנות: יש לי 2 בסים, אחת וורוויק קורבט סטנדרט (כמו הבס הקודמת של הבסיסט הישן של נייטוויש, סמי) ואחת איבנז ג'י אס אר 200 העונה לשם גרים :) וגם יש לי קלאסית שפירטלסתי :)

TarwenR

New member
../images/Emo6.gif

הפינים האלה.. אפילו הקללות שלהם חמודות
אני לא מבינה ממש בבסים (גיטריסטית) יש לך להקה?

גם גיטרות זה טוב

אמרתי שיש לי גיטרה. היא כזאת שקסית. קלאסית פרטלס עם ציור של אנרכיה על הפרטבורד :) ולא אין להקה, ולא מחפש גם

McBlack

New member
איך הכנסת את הישראלים לרשימה הזאת

|?
חחחחחחחח מוכשר אתה, תהנה, אני מאיה, בת 15 וחצי, גיטריסטית מתחילה
כמה זמן אתה מנגן על בס? אתה שומע גם סימפוני איקס?

יש לך בעיה איתם?! הם טובים!

מנגן שנה וחצי לא יצא לי לשמוע, למרות שלוחצים עליי P:

McBlack

New member
אין לי בעייה, פשוט הם לא קשורים....

חחחחחח ועכשיו גמני לוחצת עליך!!!! -תשמע סימפוני-

McBlack

New member
השם שלהם הזכיר לי את הסרט

הסיפור שאינו נגמר את פלקון, הדרקון הלבן ההוא. זה סרט חמוד^^

McBlack

New member
אין לי כוח לפתוח את הקאזה ../images/Emo3.gif

תזכיר לי כשאני אהיה פנויה... אחרי ה-11.4
בינתיים, תשמע סימפוני.

McBlack

New member
כן, אני באה...

באיחור ולא ליותר מדי זמן, אבל באה טנקיו, איש! אתה באמת נדיב וכדומה...
אם תלך לפני שאני אבוא, תביא את הדיסק לעידן, שהוא יעביר לי אותו^^

למעלה