שלום שלום

רונן טל

New member
שלום שלום

יופי שיש פאזלים בעולם ויופי שיש לכך פורום. אני בעניין כבר לא מעט שנים וחוץ מכישלון אחד (1,000 מיניאטורי של תינוק בורד) צלחתי גם את הגדולים והארוכים. עכשיו אני עם 8,000 - הכניעה בגרנדה (זה השם...?) קלאסיקה אמיתית. אני די בהתחלה (רק שמיים ואיזה סוס וחצי) אבל נדמה לי שלא יהיה לי מקום לזה. חשבתי על למכור את זה. מישהו פעם ניסה? הצליח?

eitany24

New member
בקשר לפאזל מיניטורי

היי.. אני עכשיו באמצע הפאזל המיניטורי של התינוק בתור הורד... בעבר הרכבתי אותו והתייאשתי אחרי שגמרתי את הורד, ועכשיו החלטתי לנסות שוב... יש לך אולי טיפים להתמודד עם כל הרקע השחור?.. תודה מראש רעות

רונן טל

New member
קטן קטן אבל...

כמה שזכור לי הרקע הוא חום, לא? בכל מקרה, חום או שחור, הוא אחיד כמו קיר לבן. ניסיתי הכל. רנדומלי (אחד אחד), סידור לפי צורות כל חלק (זכר נקבה וכו') אבל בסוף נשברתי. מה עוד שלגבי חלק מהחלקים לא הייתי בטוח אם מתאים או לא. אבל שמרתי חתיכה אחת. למזכרת.

arielle2

New member
לא ניסיתי ולכן

גם לא הצלחתי, אבל מאז ששמענו שיש אנשים שמוכנים לשלם למישהו שירכיב להם את הפאזל בודאי ימצאו גם אנשים שיקנו מן המוכן. בעייתך תהייה למצוא אותם. בהצלחה

רונן טל

New member
החזר הוצאות

כשאסיים (באיזשהו מתי) אעשה את הנסיון הזה. חשבתי על פרסום מודעה בעיתון. אני משוכנע שציור יפה כזה, ועוד בפאזל ענק שכזה, יעשה את זה ויהיה מי שיהיה מוכן לקנות. פאב או מועדון מעוצב. השאלה היא איך לתמחר דבר כזה. כמה לבקש? הפאזל עצמו עלה מאות שקלים שלא לדבר על המיסגור שיהיה. בקיצור, ייתכן ואפשר אפילו להחזיר הוצאות בתחביב היקר הזה.

arielle2

New member
לדעתי התמחור צריך להיות

מחיר הפאזל + מחיר המסגור + שכר לאומן. אם אותם אנשים שקונים פאזל, מנסים להרכיב ולא מצליחים או סתם רוצים תמונה יפה לבית או למשרד, תמונה קצת אחרת, היו מוכנים מלכתחילה לשלם על הפאזל על ההרכבה והמסגור סביר להניח שיוסיפו עוד קצת על האומנות. עד שתסיים את הפאזל אולי יהיו לאנשים כאן רעיונות כיצד ואיפה כדאי לנסות למכור. (גם הודעה בעיתון תעלה לך כסף)

aviar3

New member
רונן ברוך הבא לפורום, אני מצטרפת

לדעתה של אריאלה בעניין התמחור והמכירה, כרגע אני עושה פאזלים לעצמי וכשלא יהיה מקום אני משערת שאתן מתנות למשפחה וחברים , בכל אופן לא קל למכור משהו שלנו נראה מיוחד ולאחרים פחות ולכן לא בטוח שתהיה הענות גבוהה למכירה כזו. בכל אופן שיהיה בהצלחה עם הפאזל ותעדכן אותנו בהתפתחויות

arielle2

New member
רונן ברוך הבא../images/Emo140.gif

מתנצלת על חוסר הנימוס שלי לא ברכתי אותך מקודם. מה לעשות הוריי באמת השתדלו אבל לא הכל הצליח להם.מחכים לראות תמונה של המוגמר. ל- AVIAR3 מה שלומך, מה דעתך על הרעיון של גלריית החלפות?

aviar3

New member
היי arielle2 , אני קצת חולה

אבל בסדר, מה שלומ ? ראיתי את הרעיון , נראה נחמד מאד, אבל לצערי לי אין מה להחליף , אני לבנתיים בשלב הקנייה והמסגור כנראה שעוד לא הגעתי לרמה של חברי הפורום . כל אופן בהחלט נחמד , ואיזה כיף לקבל תגובות באון ליין

arielle2

New member
תהיי בריאה

לפי התרשמותי רוב חברי הפורום ממסגרים את הפאזלים. אני אוהבת לראות את הקופסאות, אבל אולי בקרוב אמסגר כמה. שיפצתי את הבית לפני שנתיים ומאז הקירות שלי ריקים. הבעייה היא שמרוב קניות באיביי לא נשאר לי כסף למסגור. לפני שעה זכיתי בעוד פאזל מיוחד של Springbok The story of Bahram Gur

aviar3

New member
תודה, אני ממליצה בחום

למסגר, לי יש שתי תמונות בסלון וכל מי שרואה אותם מתפלא, זה כל כך כיף שהיצירה שלך תלוייה על הקיר. אני מביהנ שאת מאד פעילה באיביי, אני קצת חוששת מהזמנה מחו"ל ומעניין המכס, ולכן כרגע נאלצת לשלם קצת יותר. אני מקווה שאבריא מהר ואלך לחנות בדיזינגוף . ואיזה פאזל מיוחד , איך זכית בו ?

arielle2

New member
לזכות באיביי משמעותו

לתת את הצעת המחיר הגבוהה ביותר, במקרה הספציפי הזה הייתי קצת ביצ'ית כלומר ראיתי שהמחיר 2 דקות לפני תום המכרז אינו מאד גבוה ונכנסתי למכרז בדקה האחרונה. היות ומקסימום ההצעה שלי היה גבוה יותר ממקסימום המחיר שהציע המשתתף האחרון בעל המחיר הגבוה ביותר העליתי את המחיר הסופי וזכיתי בפזל במחיר טוב יחסית לפאזלים ישנים אלה של Springbok. הפזל הזה נחשב נדיר יחסית ואני רואה בזה גם השקעה מסויימת. אשמח לתת לך פרטים נוספים איך לקנות באיביי אם את רוצה תשלחי לי מסר אישי אפשר לדבר בטלפון. כשקונים באיביי צריך לנקוט גם אמצעי זהירות מסויימים וחשוב לדעת את זה.

Kניבל

New member
אריאלה היקרה ../images/Emo24.gif

שמתי לב שיש לך ניסיון וידע לרכוש באייביי. אולי תסכימי לפרסם פה כמה טיפים לשימוש באתר ואבקש יפה מפאזלונה שתפרסם את זה בראש הדף בכניסה לפורום היות וזה משהו שיכול לעניין את כלל אנשי הפורום. אישית אני מתעניין בכמה נושאים נוספים לרכישה באייביי חוץ מפאזלים. אני ממליץ בחום לכולם להכנס לאתר ולהתרשם מההיצע, ברוב המקרים ניתן לרכוש שם דברים במחירים מגוחכים יחסית לחנויות שקיימות בארץ. מה את אומרת? תודה וחג פורים שמייח לכולם חיים
______________________________________ ברוכה הבאה AVIAR3 ברוך הבא רונן טל

arielle2

New member
מצטרפת להמלצתך

אפשר למצוא דילים טובים ואפשר גם ליפול, צריך להבין מה זה איביי ואיך לקנות טוב ולא להיסחף. כרגע אני בתקופה קצת לחוצה בעבודה אך אשמח לתת טיפים כשאצא מהלחץ, בנוסף אני מקדישה זמן רב יחסית לאיביי. בכל אופן מה שאתה מחפש מצוי כבר בפורום אספנים ואוספים. הם הקדישו מאמר מיוחד וטוב לאיביי. מי שלא יכול להתאפק יכול להיכנס לאיביי ולהירשם, לעשות חיפושים ולהתרשם, אם רוצים להתחיל לקנות כדאי קודם לקרוא את ההסברים של האתר ומאד חשוב להתייחס לנושא הביטחון!

רונן טל

New member
האם אומנות?

האם לפזל זו אומנות? כמה יצירתיות יש בכך? לדעתי הרבה יותר התבוננות ואתגר.

arielle2

New member
אומנות לעומת אמנות

אומן הוא בעל מקצוע, לעומת אמן שלא צריך להסביר אם כי במחשבה נוספת פיזול לדעתי זה גם אומנות וגם אמנות. יצירתיות כן למה לא? אתגר, סבלנות, ראיית הנולד (גם אם יש תמונה), שיטות עבודה, כלי עבודה. זה עולם ומלואו. צייר רחוב שזה אומנותו אינו גם אמן?

aviar3

New member
בוודאי שזו אומנות

לא לכל אחד יש את הכישרון לעשות פאזלים כמונו

רונן טל

New member
!

לא שכנעתן אותי אבל שיהיה. שתהיה גאוות יחידה, יחידי-סגולה שכמונו...

למעלה