שלום שלום!

שלום שלום!

לאחר עבודה מרובה סיימתי עוד מקצוע יוקרה. ראו קובץ מצורף. מבקש ביקורת.

Tamir w

New member
דעתי..

עשית בעצם מקצועות בילתי מנוצחים לא ראיתי כל כך חסרונות אצלם! ושאמן זה מן העתקה מ"שאמן קינג"
אבל בכל זאת נראה דיי מושקע

שאמאן קינג זו העתקה של שאמאן

ראה פורום "פאגאניזם ושאמאניזם בישראל" לננסק היקר, קוסמי הרצון שבניתי הם בעצם מקצוע שנלקח מתוך סדרת הבלגריאד. אתם צודקים בכך שאני צריך לפרט יותר, אבל מה לעשות, אני בן 12, אין לי סבלנות... ולאדון הבלש ההומלס,(!) זה נראה כאילו אתה נגדי מאז שהצטרפתי לפורום! אם אתה רוצה להוציא את העצבים על מישהו, תוציא אותם כמה טרולי אינטרנט ולא עלי! אם זוהי הגישה שלך, לדעתי אתה צריך טיפול פסיכולוגי (ולא בצחוק או משהו כזה). אני מבקש ממך, אדוני לנסות להפנות את כעסך לכיוון אחר. ומבקש שתנסה להיות פחות אגרסיבי מול ילדים תמימים! תודה מראש, אנטימודס.

ננסק

New member
תגובה

1. תגיב בבקשה לכל אדם מתחת להודעה שלו, זה הרבה יותר נוח ומקובל. 2. הבלש חסר הבית הוא אנטי מו"ד באופן כללי, זה לא אישי נגדך. אל תיכנס איתו לדיון על זה, אין טעם וזה סתם יקח את כל העץ. 3. דווקא היתה לך מספיק סבלנות בשביל לכתוב את המקצועות עצמם מבחינה מכאנית. חשוב מאוד לטפל בנושא הרקע, אי אפשר להתעלם ממנו. אם אתה רוצה לשפר את המקצועות, צריך לשבת ולעבוד עליהם - אם לא, אז לא. הצעתי, זה המקסימום שאני יכול. יש בהם פוטנציאל, חבל להשאיר אותם חצי גמורים.

נגדך?

אני נגד זבל-מו"ד טכנו-טקטי באופן כללי - אני אפילו לא זוכר מי אתה בכלל. בהתחשב בתגובה המתפרצת והמאשימה שלך לביקורת לגיטימית, מן הראוי שתפנה לטיפול פסיכיאטרי. למה פסיכיאטרי ולא פסיכולוגי? כי פסיכיאטר יכול גם לתת לך כדורים ורודים-שמחים.

ננסק

New member
השקעה יפה

לא חיפפת מבחינה מכאנית, ורואים שהשקעת. אלא מה, המקצועות ממש לא מאוזנים, ברמות קרימינליות ממש. יש בהם פוטנציאל, אבל כמו שהם כרגע הם פצצות מהלכות. חמור מכך, אין להם מספיק אופי. פסקה אחת לתיאור המקצוע? לא לעניין, צריך הרבה יותר. אני והתעשייה נשמח לעזור, עם איזו גובליניזציה קצרה. אם אתה רוצה, שלח את הקובץ למייל שלי - [email protected] - ונוכל להתחיל לעבוד עליו, ולשייף אותו. אני רק מבקש שתוסיף עוד מידע על המקצועות, ותתן הסבר מספק לכל הדרישות והיכולות שלהם (למה קוסמי הרצון צריכים להיבחר על ידי אל או נבואה? זה דבר רציני מאוד, אבל לא נתת לזה שום הסבר). רק תזכור שהמכאניקה באה בדרך כלל כדי להסביר את הרקע, לא להיפך.

ננסק

New member
יאפ, בטוח

זה היה המונוטוניות של הטיעונים שלך, שיכולה להפיל קהל של 2ק20 אורקים בשלושה סיבובים!

וזה כל מה שיש לך לומר?

אני מציין שאין ממש תוכן במו"ד, או בתוספות שהוא כתב למו"ד, ואתה צועק "לא רוצים לשמוע יותר"? האמת כואבת? גם הארנק כואב.

ננסק

New member
את כל מה שיש לי לומר

אמרתי כבר פעמיים, פעם פה ופעם בפונדק, ואז חזרתי על זה כמה פעמים. בסופו של דבר אפילו הגענו לסוג של הסכמה, אתה פשוט מתעלם ממנה שוב ושוב, וחוזר לעמדה הראשונית שלך ללא הפסק. הסכמנו שנינו שצריך לפתוח את הראש של שחקנים לשיטות אחרות, להראות להם מ"ת מסוגים שונים, ולא רק טקטי-פנטזיה-קלאסית כמו של מו"ד. אני חושב שזה נכון, ואני גם עושה את זה בעצמי כל הזמן. אתה, מצידך, מאשים את כל רעות המ"ת והשחקנים במו"ד, ואז, לאחר שיצרת בראשך תמונה מסוימת, פשוט הולך לפיה - מישהו אמר משהו על מו"ד? מיד צריך להעיר הערה קיצונית כלשהי. כבר אמרתי אז, ואומר שוב, כי כנראה אין לי ברירה אלא לחזור על עצמי: לשנינו יש את אותו כוח מניע, אבל השיטה שלך ליישם אותו היא שגויה, עקשנית סתם כך, משיגה תוצאה הפוכה לעיתים, ולא נעים לי להגיד את זה לאיש שיחה שאני מכבד (אולי תתפלא לשמוע), אבל היא גם טיפשית. אני כבר כמה חודשים שלא מתייחס להערות שלך עצמן, אחרי שהפכת לקול שני קבוע בכל דיון על מו"ד. פשוט אין סיבה להתייחס, שום דבר לא יצא מזה חוץ מאשר עוד ויכוחים חסרי כל תועלת על האופי של מו"ד, שכולנו מסכימים לגביו - אלא שאתה רואה בו משהו אפל באופ מהותי, ואילו אני למשל רואה בו כלי. רוצה התייחסות לעניין לדברים שאתה אומר? תתחיל להגיד דברים לעניין. אני לא מעוניין לחזור ולדוש בנקודות שאתה מעלה על מו"ד. הן נכונות בחלקן, אבל שגויות ברובן, והוכחת פעמים אין ספור שאתה לא מוכן להסתפק בשום דבר שאינו הסכמה מלאה עם עמדתך הקיצונית. לטחון את אותם דברים, להקשיב לצד השני רק כדי שתוכל להחזיר לו, לא מקדם אותנו לשום מקום - כבר זמן רב שלא רק שאין לי כוח לענות לנקודות העוקצניות שלך על מו"ד, אני גם לא רואה סיבה.

מעייף, אבל טועה?

איכשהו, הייתי מצפה מ"שמאן" שיתאר קצת יותר מאשר ערימת סטטיסטיקה שמסבירה איך השמאן הולך מכות. מצד שני, לפחות במקרה הזה המחבר לא מבקש על זה כסף.

Ferenheit

New member
לא קראתי את השאמאן שלו אפילו

מעייף בקשר למו"ד. מספיק כבר.

מו"ד היא המעייפת

וגם אותי מעייף להמשיך ולהצביע על זה כשזה כל כך ברור. חוץ מזה, אני דווקא רציתי לקרוא על שאמאן - תמיד אהבתי את האופן בו מוצגים כל מיני עכו"ם איזוטריים בספרות הבדיונית. אבל, טא-דא-דא-דם, היישר ממיטב המסורת של השיטה שסיפקה לנו "כוהן ללא אל מסויים" ו"טרובדור שמרביץ ועושה קסמים עם מוסיקה שלו", קיבלתי אוסף של נתונים טכניים יבשים ולא מעניינים, שבעצמך לא טרחת לקרוא. האם הביקורת שלי לא הייתה מוצדקת? 100% מכניקה 0% משחק תפקידים? אה נכון, התעייפנו - בפעם הבאה שמישהו יכתוב איזו שטות טכנית למו"ד, כנראה אצטרך להמציא את התוכן המהותי בעצמי, ואז להתפעל איזו שיטה נהדרת זאת, שנותנת לי את הכבוד לעבוד ולטרוח בשבילה.

למעלה