את כל מה שיש לי לומר
אמרתי כבר פעמיים, פעם פה ופעם בפונדק, ואז חזרתי על זה כמה פעמים. בסופו של דבר אפילו הגענו לסוג של הסכמה, אתה פשוט מתעלם ממנה שוב ושוב, וחוזר לעמדה הראשונית שלך ללא הפסק. הסכמנו שנינו שצריך לפתוח את הראש של שחקנים לשיטות אחרות, להראות להם מ"ת מסוגים שונים, ולא רק טקטי-פנטזיה-קלאסית כמו של מו"ד. אני חושב שזה נכון, ואני גם עושה את זה בעצמי כל הזמן. אתה, מצידך, מאשים את כל רעות המ"ת והשחקנים במו"ד, ואז, לאחר שיצרת בראשך תמונה מסוימת, פשוט הולך לפיה - מישהו אמר משהו על מו"ד? מיד צריך להעיר הערה קיצונית כלשהי. כבר אמרתי אז, ואומר שוב, כי כנראה אין לי ברירה אלא לחזור על עצמי: לשנינו יש את אותו כוח מניע, אבל השיטה שלך ליישם אותו היא שגויה, עקשנית סתם כך, משיגה תוצאה הפוכה לעיתים, ולא נעים לי להגיד את זה לאיש שיחה שאני מכבד (אולי תתפלא לשמוע), אבל היא גם טיפשית. אני כבר כמה חודשים שלא מתייחס להערות שלך עצמן, אחרי שהפכת לקול שני קבוע בכל דיון על מו"ד. פשוט אין סיבה להתייחס, שום דבר לא יצא מזה חוץ מאשר עוד ויכוחים חסרי כל תועלת על האופי של מו"ד, שכולנו מסכימים לגביו - אלא שאתה רואה בו משהו אפל באופ מהותי, ואילו אני למשל רואה בו כלי. רוצה התייחסות לעניין לדברים שאתה אומר? תתחיל להגיד דברים לעניין. אני לא מעוניין לחזור ולדוש בנקודות שאתה מעלה על מו"ד. הן נכונות בחלקן, אבל שגויות ברובן, והוכחת פעמים אין ספור שאתה לא מוכן להסתפק בשום דבר שאינו הסכמה מלאה עם עמדתך הקיצונית. לטחון את אותם דברים, להקשיב לצד השני רק כדי שתוכל להחזיר לו, לא מקדם אותנו לשום מקום - כבר זמן רב שלא רק שאין לי כוח לענות לנקודות העוקצניות שלך על מו"ד, אני גם לא רואה סיבה.