שלום שלום

mmhbk

New member
שלום שלום

טוב, אני יודע שמזמן לא הייתי כאן ואני מבקש סליחה על זה וגם שלא הייתי במפגשים, הבנתי שכבר היו לכם הרבה כאלה. הטכניון כבר יוצא לי מהאוזניים פלוס 50(!!!) ימי מילואים בקיץ לא השאירו לי זמן לשום דבר. אחרי הכל, אני מהוותיקים בפורום ומקווה שתקבלו אותי בחזרה. אז ככה - ראיתי את הסרט "אני
האקביז" (והשם שלו זה לא "אני אוהב האקביז" אלא "אני לב האקביז", I Heart Huckabees) . השחקנית האהובה עלי (נעמי ווטס) וגם הזמרת האהובה עלי (שאניה טווין) מופיעות בסרט, אז כמובן רצתי לראות אותו בשבוע ההקרנה הראשון שלו. הסרט עצמו, איך להגיד, מוזר משהו. בדיוק כמו שאני אוהב ובדיוק כמו שנעמי ווטס עושה בדרך כלל. שאניה מופיעה רק בסוף לכמה שניות בתור עצמה ולדעתי כדאי לה להמשיך לשיר כי משחק זה לא הצד החזק שלה - כל זה בהסתמך על כמה שניות בלבד. אל תדאגו, יש הרבה שאניה בסרט: מדברים עליה הרבה, משמיעים שירים שלה, יש את הקרטונים האלה בגודל טבעי של שאניה, ואפילו מספרים בדיחות עליה ועל זה שהיא צמחונית. מה שכן, בגלל המוזריות של הסרט הרבה אנשים עזבו לפני הסוף ולא חיכו ששאניה תופיע סוף סוף ואלה שלא עזבו התלוננו בקול רם ואמרו שהם רוצים את הכסף שלהם בחזרה. הכי קל להגיד שהסרט דפוק ולא לנסות להבין את הרעיון שעומד מאחוריו. הייתי היחיד באולם שאהב את הסרט ואפילו יצאתי עם חיוך מרוח לי על הפנים. יש בסרט גם כמה קטעים מגעילים ופוגעים, אז על אחריותכם!

Eilleen

New member
התגעגעתיייייייייייייייייייייייייייי

:) תודה על העדכון והאזהרות לגבי הסרט - אני אלך לראות למרות שהביקורת שלך עליו קצת הלחיצה אותי....................:) אגב, יש לי ת'משפט שנמצא בחתימה שלך על קובץ של MP3 אם אתה רוצה אני אשלח לך :)

Eilleen

New member
חח למען האמת

ממש אין לי מושג אני אפילו לא יודעת מאיפה הציטוט הזה אני רק זוכרת שבפעם הראשונה שקראתי אותו בחתימה שלך ניגנבתי ואז חיפשתי אותו ברשת (אלוהים יודע איפה) ואיכשהו הצלחתי למצוא את זה :) המספר אי סי קיו שלי זה 155516063 והאימייל שלי זה [email protected] רק תגיד לי מה הכינוי/ כתובת שלך שאני אדע שזה אתה :)

m L m

New member
גדי........../images/Emo24.gif

תודה על העידכון. אז מה, לא כדאי לראות את הסרט בקולנוע?? רק עכשיו נזכרתי שהייתה ביום שישי ידיעה בעיתון על הסרט.. והשם שלו היה לי מוכר אבל התעלמתי.. באסה. איזה מגניב שמזכירים בסרט את שאניה.. אבל אני מקווה שלא אמרו עליה דברים רעים.

mmhbk

New member
אני באמת לא יודע מה להגיד לך

אני אהבתי אבל לא בטוח שגם אתם תאהבו.

Eilleen

New member
בבקשה :):):):)../images/Emo24.gif

ותודה על העזרה :) קודם המחשב שלי נדפק אז לא הצלחתי להגיב (הוא כל הזמן נדפק בגלל זה אני גם לא רושמת הרבה...אין לי הרבה עצבים אליו......
/////////)

m L m

New member
גדי - יש לי שאלה...

מה זאת אומרת "כמה קטעים מגעילים ופוגעים"? פוגעים למי?

mmhbk

New member
קטעים מגעילים

יש סצנה אחת מגעילה במיוחד בערך באמצע הסרט, כולם ממש צעקו מגועל (חוץ ממני, אני מאוד מאופק
) . כשתראי אותה מיד תביני על מה אני מדבר. חוץ מזה יש קטעים שיכולים להיות פוגעים לאנשים מסוימים שכוללות בוץ, הקאות וכו'. הקטע של שאניה לא מגעיל.

למעלה