שלום שלום
טוב, אני יודע שמזמן לא הייתי כאן ואני מבקש סליחה על זה וגם שלא הייתי במפגשים, הבנתי שכבר היו לכם הרבה כאלה. הטכניון כבר יוצא לי מהאוזניים פלוס 50(!!!) ימי מילואים בקיץ לא השאירו לי זמן לשום דבר. אחרי הכל, אני מהוותיקים בפורום ומקווה שתקבלו אותי בחזרה. אז ככה - ראיתי את הסרט "אני
האקביז" (והשם שלו זה לא "אני אוהב האקביז" אלא "אני לב האקביז", I Heart Huckabees) . השחקנית האהובה עלי (נעמי ווטס) וגם הזמרת האהובה עלי (שאניה טווין) מופיעות בסרט, אז כמובן רצתי לראות אותו בשבוע ההקרנה הראשון שלו. הסרט עצמו, איך להגיד, מוזר משהו. בדיוק כמו שאני אוהב ובדיוק כמו שנעמי ווטס עושה בדרך כלל. שאניה מופיעה רק בסוף לכמה שניות בתור עצמה ולדעתי כדאי לה להמשיך לשיר כי משחק זה לא הצד החזק שלה - כל זה בהסתמך על כמה שניות בלבד. אל תדאגו, יש הרבה שאניה בסרט: מדברים עליה הרבה, משמיעים שירים שלה, יש את הקרטונים האלה בגודל טבעי של שאניה, ואפילו מספרים בדיחות עליה ועל זה שהיא צמחונית. מה שכן, בגלל המוזריות של הסרט הרבה אנשים עזבו לפני הסוף ולא חיכו ששאניה תופיע סוף סוף ואלה שלא עזבו התלוננו בקול רם ואמרו שהם רוצים את הכסף שלהם בחזרה. הכי קל להגיד שהסרט דפוק ולא לנסות להבין את הרעיון שעומד מאחוריו. הייתי היחיד באולם שאהב את הסרט ואפילו יצאתי עם חיוך מרוח לי על הפנים. יש בסרט גם כמה קטעים מגעילים ופוגעים, אז על אחריותכם!
טוב, אני יודע שמזמן לא הייתי כאן ואני מבקש סליחה על זה וגם שלא הייתי במפגשים, הבנתי שכבר היו לכם הרבה כאלה. הטכניון כבר יוצא לי מהאוזניים פלוס 50(!!!) ימי מילואים בקיץ לא השאירו לי זמן לשום דבר. אחרי הכל, אני מהוותיקים בפורום ומקווה שתקבלו אותי בחזרה. אז ככה - ראיתי את הסרט "אני